2777
2789

بگید چکار کنم...من تک فرزندم بابام اول زندگی شرط کرد به خانواده شوهرم که من شهر خودمون بمونم اونا هم قبول کردن جون بابام به پسرم بنده اونقدر دوسش داره که حتی نمیتونه بدونه اون بخوابه...من و شوهرم سرمایه نداریم اصلااااا به غیر ی ماشین که شوهرم با اون کار میکنه ینی بفروشیم لنگ میمونه...طبقه ی بالای پدرم میشینیم بدون رهن و کرایه ینی بابام خودش گفت نمیخوام شما فقط پیش من باشید...حالا هی از سمت خانواده شوهرم میشنوم که میگن شوهره من زن ذلیله بدبخته ...میگن مادر من برای شوهرم تصمیم میگیره که کجا بره و نره هی پشت سرش حرف میزنن در صورتی ک شوهرم مامانمو خیلی دوس داره حالا مادرم اینو شنیده با ی لحنی گفت اخر یکاری میکنن پرتش کنم بیرون پسرشونو خیلی دلم گرفته اونقدر بدبختیم که از خودمون پول رهن ی خونه هم نداریم...تقصیر مادرم نیست اونم حق داره ولی اخه تا کی سربار باشیم اگرم اینجا نباشیم مجبوریم بریم شهرستان تو روستا پیش خانواده شوهرم که من اصلا نمیتونم ولی اونجا بریم هم بازم سرباریم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرو.این حرفارم به مامانت نرسون

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یعنی تو این مدت با این شرایط خوب چیزی پس انداز نکردین...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

عزیزم هم خودت هم شوهرت یکم ب خودتون بیاید دو شیفت کار کنید خودتم کار کن. فردا روز بچت اینده داره مدرسه خوب باید بره جداقل یه کلاس زبان کلاس های آموزشی. یه ورزش. بچه های آینده باید فن و حرفه و استعداد داشته باشن وگرنه همین روالی که شوهرت در پیش گرفته بچتم همین روال و میره و پیشرفتی نمیکنه

روانشناسی کودک

نبابا براچی بری بمون زندگیتو کن خواهر برادرم که نداری بخان منت سرت بزارن،، دهن مردم باز همیشه هرکاری کتی آخر حرفشونا میزنن بیکاری به این حرفا اهمیت میذی 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

عزیزم یجوری محترمانه جوابشونو بده که دیگه دخالت نکنن.

من مادر شوهرم چند وقت پیش زنگ زده بود که اره شما اشتباه کردین با مامانت رفتین دنبال خونه رفتین خونه کوچیک گرفتین و طبقه فلان بدون اسانسورو و ....از این حربا.

منم با ارامشو محترمانه گفتم مامان جان مام بدمون نمیومد خونه بزرگ و با آسانطورو همه چی تموم بگیریم پسرتون  مقدار پولی که برای خونه داشت خیلی ناچیز لود و مجبور شدیم نام از خدامون بود پطرتون بیشتر داشت میرفتم جایی که تو رفاه باشم.

ان شیخ ان شد و رفت...😂😂😂😂

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏