2777
2789

به یکی از کاربرا خیلی حرفای زشتی نوشته بودن 

هم خنده دار بود همم اینکه ادم تعجب میکرد تو نی نی سایت انقد مودب باشن و تو پیام ناشناس اونقدرررررر بی ادب  

واسه شماها چیا نوشتن؟؟ اگه خنده داره بگین

برا من خدایی یه نفرم فحش نداد همشون چیزای خوب نوشتن دم شون گرم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
کلا فرهنگ ایران 1400 سال پیش مرد

اره

به اون بنده خدا خیلی فحش داده بودن حالا از کاربرای معروفم نبودا من که اصلا نمیشناختمش ولی نمیدونم چرا اون همه فحش خورده بود

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ اونی ک خط زدی چی بوده راستشو بگو

خیرسرم کاربرقدیمی ام.ولی اکثرا نوشتن نمیشناسیم

منم تو تاپیکام خیلیا میان میگن اره تاپیکاتو میخونیمو اینا

ولی حالا ک نظرسنجی گذاشتم میگفتن نمیشناسیم خخخخخ

😂😂

به ۳ دسته تقسیم شده بودن 

دوستای خوبم و خانمای مهربونی که اکثرا گفته بودن باحالی و پایه و......🤩🤩

کسایی که فحش دادن 😂 اشکال نداره خب ناشناس بود دیگه 😉

و کسایی که گفته بودن نمیشناسمت اما برای ارزوهام دعا کرده بودن 😘😘

کساییم که نگفتن بفرماییدددد 😉🤩 هرچی تو دلتون و نظرتون و راجبم بگید 😘

https://harfeto.timefriend.net/957690697

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
کلا فرهنگ ایران 1400 سال پیش مرد

این چ‌ حرفیه یعنی سعدی و‌حافظ و مولانا و فردوسی و خوارزمی و فارابی و ابن سینا و این همه مشاهیر و این همه فرهنگ و آثار برتر   رو‌ نمی‌بینید ؟؟؟  بی انصافیه.  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نوشته بود دوست دارم بکنمت😒کثافته عوضی😂🙄

به یکی نوشته بودن سایزت 85

کلا خیلی حرفای بدی زده بودن ادم شاخ درمیاورد

ولی هم بی ادبیه هم خنده دار  

😂😂 به ۳ دسته تقسیم شده بودن  دوستای خوبم و خانمای مهربونی که اکثرا گفته بودن باحالی و پایه ...

از فحشا شات بذار بخندیم خخخخ

به من نمیدونم چرا یه نفرم فحش نداد واقعا جای تعجبه  

از فحشا شات بذار بخندیم خخخخ به من نمیدونم چرا یه نفرم فحش نداد واقعا جای تعجبه    

میترسم‌بترکم 😂

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

اعتراف میکنم یکیشو من نوشتم 😂

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢