2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست
سلام خانمی عزیز تو رو خدا مسخرم نکنید خیلی گیج شدم  هفته ۳۵ هستم تو کدوم ماه هستم یجا میگن ماه ...

الان ماه ۹ هستی

شروعه ماه ۹

تا پایان ماه ۹وقت زایمان هست

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش ...

اخی عزیزم 

چقدر بد 

بلت دور باشه 

انشالله ک چیز خاصی نباشه و رفع میشه 

سز بودی یا طبیعی؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نه بابا من عجله ای ندارم هرچند خیلی سختم شده 🤪 فقط میدونم که قبل از 29 میاد 😂 دوس دارم 15میومد با ...

میدونم تو ‌گل خودمی 😍❤💖😘میاد ب امید خدا

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
2803
نه دیگه کاربریت میسوزه تاپیک حذف تاپیک هست که،بگو‌نینی یار پاک کنه

گفتم خبری نشده

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
چ انتظاری از ما پاب ماه ها داری ک حوصله ی خودمونم نداریم😓

ان شاالله همتون به سلامت زایمان کنین ببخش بانو شما استراحت کن😁😁

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
عزیزم ایشالله ک قدمش خیرباشه🌺🌺🌺 وخودت اصلا نگران نکن ایشالله ک چیزی نیس  بقول فداربانو موهاش ...

ان شاءالله ختم به خیر بشه عزیزم

خواهر شوهرم میگه موهاشو برای عکس از سرش زدن، اینطور نیست که ریخته باشه ، نگران برامدگی های روی سرش هستم

2804

خواستم ببینم اگه زایمان کردم عکس العملتون چیه😁واقعا که یعنی من نمیتونم زود بزام😒😒

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
 موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش ...

عزیزم ان شاءالله که چیزی نیست .نذر کن برا سلامتیش .ان شاءالله خدا به حق علی اصغر امام حسین بچتو سالم‌بزاره بغلت.آمین

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
فقط جرات کنه بیاد بناله اونموقع😡😡

😂خیالت راحت اونموقعه هم بیشتر میام سایت ازبس سوال برام پیش میاد .بچه اولی هم هستم دیگه بدتر

2805
خب بارداری۴۰ هفته هست میشه ۲۸۰ روز. که با حساب هر ماه ۳۰ روز میشه ۹ ماه و ده روز. الان شما ماه هشت ت ...

خیلی ممنون دوستم😊😘

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

مبارک قدم نو رسیده مبارک انشاءالله حال نی نیتون خووووبه خوووب خووبه همین الان سر سجاده نمازم از خدا سلامتی برای نی نیتون و تمام بچه های دنیا رو از خدا میخوام😍😘

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
2801