2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست
اگه تا فردا صبحم تکرار شد،باز موکوس همراه با مخاط رنگی دیدی سریعا برو بیمارستان بستری شو چون نشونه ...

عزیزم اومدم بیمارستان بستری شدم

از همه ی مامانای گل تایپک التماس دعا دارم

برامون دعا کنید

صبح سزارین میشم

سلام عشقم فداتم عزیزم😍😘 مامانم و شوهرم بردنش غربالگری و واکسنش بزنه. این چند روز رطب و‌موز خوردم ...

مرضیه جون خوشبحالت که شرایطت خوبه میتونی بیای تو سایت خدا بهت زحم کزد طبیعی آوردی من که اینقدر استخون درد دارم که نگو نمیدونم چرا دنده هام و گردنم بیشتر از جای بخیه هام درد دارن🤔 نوک سینه هام که دیگه نگو یه معظل بزرگه وقتی دخترم شروع به شیرخوردن میکنه از درد به خودم میپیچم انگار میخواد بکنه هر چی پماد هم میزنم فایده نداره .شبا به شیرخشک نان میدم یکم میخوابه راحتم 

البته با سرنگ میدم ، وقتی داره شیرمنو میخوره یه نفر آروم شیر خشک با سرنگ میریزه گوشه لبش .دکتر بهم گفت بخاطر دفعش حتما اینکار رو بکنم . تو سینه هات زخم نشده؟ من غیر از اینکه نوک سینه ام زخمه خود سینه ام هم داغه درد میکنه زیر دوش ماساژ دادم بهتر نشد😔 نه حوصله خودمو دارم نه اطرافیانم دیگه کلافه شدم فقط روی ماه دخترمو میبینم سرحال میشم

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اومدم بیمارستان بستری شدم از همه ی مامانای گل تایپک التماس دعا دارم برامون دعا کنید صبح سزا ...

مبارک باشه خانمی یه سلامتی ان شالله🌷🌷

خدا قوووووت وقتي شوهرت خونه س اشپزي كن اونم در حجم زياد😄ترجيحا غذاهاي اسون  گلي يعني كي ميشه ...

ساراجون من امشب دخترمو قنداق کردم خیلی راحتتر خوابید  صداش درنیومد🤭

2803
عزیزم اومدم بیمارستان بستری شدم از همه ی مامانای گل تایپک التماس دعا دارم برامون دعا کنید صبح سزا ...

انشالله  به سلامتی زایمان میکنی و فردا نی نی کوچولو نازتو بغل میگیری😍

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
دوستان گل 🌹 میشه بگین غیرگوشت ومرغ که گرونه 😂 چیابخورم نی نی این هفته های آخرکپلی بشه البته به نظر ...

عزیزم دکتر من زیاد اعتقادی به پروتئن واسه تپل شدن بچه نداره همش نظرش روی خامه و کره هست میگه اینا تو بدن تبدیل به قند میشه و بچه رو تپل میکنه . من تقریبا هر دو یا سه ساعت نون خانه یا نون و کره با کمی مربا یا خالی میخوردم و ماشالا بچم تپل بود

2804

به سلامتی عزیزم کوچولوت رو بغل بگیری ماروهم دعا کن❤

پسرم👨‍ودخترم👶دنیای من وهمسرم👨‍👩‍👧‍👦خدایا شکرت به خاطر فرشته های زندگیم😉
سلام عزیزم منم فشارم بالاس الان ۳۲ هفته و ۳ روز هستم شما فشارت رو چند میره،من روزی ۳ تا قرص متیل دوپ ...

من فشارم تا 16 هم رفته البته قبل از بارداری هم چند بار تا 15 رفته بود ولی دکتر میگفت عصبیه و لازم نیست قرص بخوری الان هم روزی دوتا متیل دوپا میخورم اما هر وقت میرم دکتر 14 هست بهداشت هم 12 یا 13🙄. من بارداریهای قبلی فشارم به زور تا 11 میومد بالا. همیشه پایین بود

منم مامان آذرم ...فردا زایمان دارم ...سزارین در بیمارستان یاس سپید 

باسلامتی عزیزم نی نی رو بغل کنی❤

پسرم👨‍ودخترم👶دنیای من وهمسرم👨‍👩‍👧‍👦خدایا شکرت به خاطر فرشته های زندگیم😉
2805
واااي نگو گلييي من به يه اميدي روزا رو ميگذرونم كه بتونم يه شب بخوابم😂

میخوابی عزیزم بچه دوماه اول سخته بعد میفتی رو روال اسون میشه نگران نباش. بچه از 3 ماهگی که در اومد دیگه دل درد و این چیرا نیست فقط برا شیر میخوای بلند شی. بهترین حس دنیا همین حس مادریِ.لذت ببرید ازش 

2801