2777
2789
سلااااااااااااااام بچه ها...
من گریه دارم....
ه خاطر لکه های زرد که می دیدم رفتم دکتر...آزمایش داد فهمیدم عفونت دوران بارداری گرفتم....بهم شیاف کلوتریمازول 100 داد ... یه اپلیکاتور داره که باید با اون بذاری...هر کاری کردم داخل واژن نشد ...همون دم گذاشتم...صبح هم که بلند شدم دیدم قرصه آب نشده و کامل دراومد..................حالا من چی کار کنم؟؟؟
گر خدای من آن است که من می دانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
Lilypie Pregnancy tickers
Notes:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میگن کرمش هم هست...میشه سرخود برم داروخانه و کرمش رو بگیرم یا صبر کنم شنبه برم پیش خود دکتر ببینم اون چی میگه؟؟؟
گر خدای من آن است که من می دانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
Notes:
با اجازه مدیر صفحه

نمونه کارهای من برای مامانای نینی سایتی

ساعت پاندول دار- سفاش مامان کسری عزیز

آپلود عکس

آپلود عکس

آویز درب اتاق - سفارش سمیه عزیز

آپلود عکس

تاج های نمدی- سفارش شیرین عزیز

آپلود عکس

آپلود عکس

دو مدل عروسک گیفت - سفارش شیرین جان
05369741590351866261.jpg
وبلاگ من http://jashntavalod.blogfa.com/
سلاااام مامانای گلم
من خیلی وقته نیومدم . خیلی کلافم یعنی کی حالم خوب میشه. تو اداره همش از کار فرار میکنم . میترسم تا آخرشم خوب نشم آخه نی نی های من دوقلو هستن. برام دعا کنید خیلی نگرانشون هستم
سلام به همه
ماری جون نگران نباش برای بعضی ها دوره بارداری سخت می گذره ولی همیشه به اون دو قلوهای خوردنی فکر کن که انشالله بعد از این دوران به سلامتی بغل می گیریشون تا تحمل کنی ولی برات دعا میکنم بهتر بشی