2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست
مال ما واحد نبود یه اتاق بود که مدام سرکلشون تو اتاق من بود یه لحظه هم تنها نبودم،برادر شوهرم همش تو ...

چقدر بد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله واقعا درسته اونا ک پدراشون کمک کردن چقدر راحت تر دارن زندگی میکنن

منم‌همین‌میگم  تو همین سایت چندنفر میسناسم چقدر پدره بهسون داده خونه بزرگ‌و کار خوب به پسره .... 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم از این لخاط میسوزه که پدرش مثل خیلی ازپدرا کمکش نکرد حداقل کلی حلو بیفتیم 

عزیزم پدر مادر وظیفه ندارن تا اخر عمر کمک خرج بچه هاشون باشن، اگه کسی داره و کمک میکنه اون دیگه از لطفشه

منم مثل شما باور کن شوهرم هییییچی نداشت الان بعد ۱۲ سال خدارو شکر خودش به همه جا رسید، خیلی خوشحالم که خوووودش به اینجا رسید و منت کسی رو سرمون نیس

اولا وظیفشه  دوما واقعا خوش بحالت ... و اینکه تنها لطفی که میتونی بهش بکنی مخارجت را کم کنی ک ...

کاش با مخارج کم‌میشد به جایی رسید من شوهرم‌نمیزاره برم‌ سرکار خودم‌دوست دارم

خیلی خیلی بد انگار مغز خر خورده بودم اونجا موندم،تازه یه برادر شوهرداشتم که عصبی بود با هممون دعوا م ...

دیکه گذشته ها گذشته الان مستقل شدی

عزیزم پدر مادر وظیفه ندارن تا اخر عمر کمک خرج بچه هاشون باشن، اگه کسی داره و کمک میکنه اون دیگه از ل ...

منم شوهرم ۵ سال کارش را انداخته قبلش شاگرد داداشش بود 

حالا یه دقیقه به کامنت بقیه دقت کن که از صفر شروع کردن و باز رو صفرن،ناشکر نباش ندار نیستی که داری ح ...

نه خدایی هیچ دخالت و ازاری نداستن برام‌ درکل خانوادش خوبن بدی ندیدم ولی این مورد اذیتم میکته

خیلیا از صفر شروع کردن خب.شوهرت خواسته ازدواج کنه فکر کرده میتونه از پس یه زندگی بر بیاد. پدرش چرا ...

هنوز کلی به اون زندگی خوب مونده که برسم‌ تا خونه خوب که تو رویاهام نخربم‌ماشبنی که دلم‌میخواد نخریم نمیتونم‌بگم زندگیم‌خوبه البته از بعد مادیشو میگم 

مال شما که خوبه ما خرجشونم میدادیم پدر شوهرم  سر کار نمی رفت خوابیده بود خونه چندسال خرجشونم میدادیم پسراشم بزرگ کردیم پدر شوهرم فوت کرد کلی زیر بار قرض رفتیم خدا شاهده الا احساس میکنم ازمون سو استفاده کردن 

خب درامدش که خوبه  چرا چشمت دنبال کمک پدرشوهرشه  واقعا دیگه شما زنها پرتوقعین و درد خدا ...

نه عریزم شما راست میگی ولی قبول کن اگر پدرش حداقل پول رهن خودنمون حتی همون اول زندگی میداد ما شاید الان تو خونه خودمون بودیم

مال شما که خوبه ما خرجشونم میدادیم پدر شوهرم  سر کار نمی رفت خوابیده بود خونه چندسال خرجشونم می ...

من بودم‌سکته مبکردم 

پدرشوهرم کلی ب ما کمک کرده خیلی زیاد ک اگه بگم میگید خوشبحالتون دیگه چی میخداید ولی هیچ وقت نمیزاره ...

خوبه لذتشو ببر ناشکری نکن هنون اول ازندکی به همه چی رسیدی

نه عریزم شما راست میگی ولی قبول کن اگر پدرش حداقل پول رهن خودنمون حتی همون اول زندگی میداد ما شاید ا ...

شایدم برکت زندگیتون مثل الان تبود 

شایدم شوهرت مثل الان جدی به کار نمیچسبید 

گلم وقتی پا بسن بزاری و مردها را بهتر بشناسی از اینکه کمکتون نکردن ممنون هم میشی  البته اگر احتیاح داشتین و همسرت به مخارجتون نمیرسوند خوب بود کمک کنن ولی اگر تو مایحتاج اصلی زندگی لنگ نبودین بهتر که کمک نکنن و نکردن مرد جماعت جنبه ی کمک نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

واسه ما که مادرشوهرم نصف بیشتر پول پاتختی رو برداشت برای خودش حمایت بماند ما از زیر صفر شروع کردیم 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍