2777
2789
عنوان

یه مدته هوس پیتزا و سوسیس میکنم

217 بازدید | 18 پست

زیاد اهلش نیستم شاید ۶ماه پیش پیتزا خوردم.نمیدونم چرا دلم ضعف میکنه ....دلم سوسیس میخاد ناهارم گوشت و برنج دارم اصلا بوش حالمو بد کرده .چشام سوسیس میبینه همه جا رو.باردار نیستم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو همسرت بخره  واسه شام درست کن خوب

شوهرم عمل کرده.تازگیا.خودمم رژیمم و کیست دارم خوب نیست برام ...کلا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نون باگت بخر از وسط بازش کن پهن کن روی یک سطح با وردنه صافش کن روش یک چیزی بزار تو اون حالت بمونه

سس گوجه و مایع گوشت چرخکرده یا مرغ ریش ریش قارچ فلفل دلمه ذرت بریز در اخر پنیر یا ۸ دقیقه بزار طلایی بشه تو فر ۱۸۰ یا تو قابلمه با در نیمه باز

تامام

چطور طاقت اوردی۶ماااااه پیتزا نخوردییی🤐😂

از دست کیست های لعنتی .۶ماه پیش ک خوردم بعدش کلی خودمو لعنت کردم

گوشت گربه وآشغال مرغه

این حرفایی که وقتی من هوس میکنم بهم میگن🙄😒که دیگه هوس نکنم تا به حال تو عمرم سوسیس تخم مرغ نخوردم 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.