2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آراد از دیروز تب داره فعلا نمیدونم بتونم بیام یانه فقط نظرم رو میگم . اگر میتونستم بیام فردا اعلام میکنم .
برای جا ، هم میرداماد هم تجریش فکر کنم برای همه مسیرشون خوب باشه یعنی بچه ها با مترو راحت بتونن بیان . البته میرداماد رو نمیدونم چقدر با مترو فاصله داره .

دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
سلام مامانا منم در جریان بزارید لطفا ممنون میشم مامان مبین بهم اس ام اس بدی روز و جاش معلوم شد
مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com
سلام مامانای بهاری منم میام
1 پیشنهاد از ساعت مثلا 11 تا 11/30 قرار بذاریم دم در باهم بریم تو تا ساعتامون باهم نوشته شه و مثل دفعه پیش من پول 1 ساعت ندم و بعضی پول 1/5 ساعت بعداز 11/5 میریم تو دیگه لطفا کاری کنین دیر نیاین به به که مهمونم داریم
آدرس ساختمان جدید آوند
بلوار میرداماد- خیابان حصاری- کوچه ششم- پلاک 22
22226753 - 22226752 - 22226751 aavandorg@yahoo.com

بچه ها خ حصاری از ولی عصر که بیاین نرسیده به میدون مادر واز شریعتی اگه بیاین بعداز میدون مادر میشه
ادرس از ولی عصر میاین توی میرداماد :نرسیده به میدان مادر دست راست خ حصاری سومین کوچه کوچه 6 دست چپ

از شریعتی بیاین توی میرداماد بعداز میدان مادر دست چپتون خ رودبار خ وزیری پور خ شاه نظری بعد خ حصاری اگه ماشین دارین باید برین کلی جلو تا بتونین دور بزنین و بیاین لاین مخالف
کسایی که با مترو میان :
مترو خروجی جنوبی خ کازرونه بعد خ پگاه بعدخ شنگرف بعدش حصاری جنوبی 3ومین کوچه کوچه 6 دست چپ
2810