2777
2789
سلام دوستان گلم.. شرمنده من خیلی کار داشتم نتونسته بودم بیام سر بزنم.... تینا جونم... هستی جونم... مریم جونم و مهکامه جونم از همه تون خواهش دارم... من هیچ کاری نکردم... تازشم کلی حال کردم باهاتون و بهم خوش گذشت.... ایشالله دفعه دیگه بیشتر خوش میگذرونیم....... بوس برای هرچهارتاتون....

ببخشید که الان نمیتونم شهداد داره نق میزنه باید برم ولی سر فرصت حتما میام عکسهامو میذارم براتون و برای بقیه گلها هم ایمیل میکنم..... بوووووووس برای همه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلمممممم ممنون از عکسا من امشب عکسایی که دارم سلکت میکنم و واستون میفرستم اونایی که میل دادین و اینجا هم میذارم واسه بقیه دوستان فقط میل منو گرفتین شما هم عکساتونا واسم میل کنین باشههه

هدی جونم پسرم در پوسته خودش نمیگنجید نمیدونست وسط دوتا خانم خوشگل که ماماناشون جلوشونن چیکار کنه ههههههههه
سلام دوستای گلم... دستتون درد نکنه بابت عکسهایی که گذاشتین آیلار جونم ممنونم ازت.... اگر میتونین برام میلشون کنین ممنون میشم.... safaneh57@yahoo.com

تینا جونم.. مژگان جونم .. شامیتا جونم و هستی جون مامان مبین که ایمیلهاتون رو گذاشته بودید من عکسهایی رو که گرفته بودم تمام براتون میل کردم... دوستان دیگه هم اگر دوست دارید آدرس ایمیلهاتون رو برام بذارین بفرستم....

بوس
سفانه جون من فکر کنم اسم مامان مبین هدی باشه.در ضمن به علت تعدد هدی اسم نی نی رم بعدش بگین D:
مرجع کامل برگزار کنندگان تولد،کیک فروشیها،فروشگاههای لوازم تولد،عمو موسیقی ها و...             http://www.soorshop.com