2777
2789
سلام به روی ماهت مژگان جونم...منم دلم برات تنگ شده بود عزیزم... بوووووووووس..... ممنونم که منم تو لیستت وارد کردی... برای ما که با ماشین میایم پارک گفتگو خیلی بهرته چون جای پارک داره...
کاش شادی به من نزدیک بود میتونستم برم دنبالش:(((( ولی دنبال تینا میتونم برم من... تینا اگه اومدی خوندی بدون من میام دنبالت تو هم سه شنبه رو بیا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی مژگان جون ... اس ام است امروز بهم رسید
شوشو من ساعت 4:30 میاد خونه . بعدش می تونه ما رو بیاره .
ولی اگه واسه بچه های دیگه سخته می تونین این سه شنبه برنامه بذارید و دفعه بعد که برنامه جمعه بود ما بیایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلار جون ایراد نداره اگر ساعتا 4.5 بذاریم ؟ فوقش شما ساعت 5 میرسی

بچه ها پس بوستان گفتگو را بلدین ؟ تصویب شد دیگه ؟ خانما ساعت 4.5 خوبه که حداقل آیلارم بهمون برسه ؟

الان کسایی که حتما میان اعلام کنن و شمارشون رو به من میل کنن

آیلار جون شما اگر با تاکسی بیای منکمکت میکنم اساستا خالی کنی و برگشت شوهرت بیاد دنبات
سلام مامانا

من هم از کرج میام و به نظرم ساعت 5:30 دیره ...میتونیم ما همدیگرو 4 یا 4:30ببینیم آیلار هم ساعت 5:30 به جمعمون بپیونده

بوستان گفتگو هم که گفتید گیشاست به نظرم مسیرش واسه ما کرجی ها بهتره و راحت تر.چون من همسرم نیست منو برسونه و مجبورم با سامیار خودمون بیاییم.

هدی جون منم کرجم شمارمو برات میل میکنم هماهنگ کنیم با هم بریم...اینجوری بهتره

فردا 26 مهر 1390 ساعت 4.5 پارک بوستان گفتگو در گیشا

مهکامه ... آیلار ....اوژان .... مامان سامیار ..... هدی مامان مبین.....هدی مامان هستی ....فینگیلی.....سفانه ....

هر کس دیگه هم اوکی هست بگه حتما میخوایم فردا پارک بشه مهد کودکککککک هههههههههه
2810