2777
2789
عنوان

می شه به دوچرخه۲۶ ،چرخ کمکی بست؟

4924 بازدید | 33 پست

دخترم بچه بود دوچرخه سواری می کرد،ولی بزرگ شد ،دوچرخه بزرگ نگرفتیم کلا فراموش کرد،حالا براش دوچرخه گرفته شوهرم گفتیم ۲۰,۲۴ بگیر،اما ۲۶ گرفته،دخترم خیلی سعی می کنه برونه اما نمی تونه،موندم می شه برای دوچرخه ی بزرگ هم چرخ کمکی بست،  ،خودمم دلم می خواد یاد بگیرم اما خیلی سخته انگار،قد دخترم ۱۵۰،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فکر نکنم باشه اینجا که نبود  (من هلندم) فقط تا ۲۰ بودفقط یه نمونه بود اینترنتی که خیلی گر ...

تو فروشگاه های اینترنتی گشتم نبود،گفتم بپرسم اینجا،ببینم اگه باشه برم بیرون دنبالش

۲۰ کوچیک دختر خانمش قدش ۱۵۰ هست

صندلیش قابل تغییره،و اینکه بلد نیست اگه بلد بود بله منطقی نبود ۲۰ بخره.

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
دوچرخه سواری که از یاد نمیره هیچ وقت بنظرم نمیشه واسه 26 کمکی وصل کرد تحمل نداره

قبل چهار ،پنج سالگیش دوچرخه می روند بدون کمک،ولی شایدم حرف شما درست باشه ،چون این دوچرخه بزرگ و سنگینه نمی تونه کنترل کنه

2810