2777
2789
عنوان

بازشدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 42 پست
خب پاره بشه بهتر سریع بستری ش میکنن واسه ش یه سرم میزنن  راحت زایمان میکنه

دقیقا

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
بیشتر ببینید

روز های آخر آدم کلافه س ولی ممکنه تا ۴۰ هفته م کارت طول بکشه

پس بی تابی نکن چون بیشتر خودت رو اذیت میکنی

تا وقت ش نشه نمیاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من دوس ندارم سز بشم. ماما گفت چهارسانت بشه بستریت میکنم

منم دوست نداشتم سزارین شم اما دکترم گفت احتمالا ورودی لگنت تنگه که باز نمیشه اگر بخوای طبیعی زایمان کنی سختیت بیشتر از سزارینه

اینم بگم بهت سزارین اصلا سختی زیادی نداره عملش که یه ربعه دردش هم فقط یکی دو روزه اوله بعدش فقط احساس میکنی یکم بخیه هات میکشه تا قبل از ده روز اوکیه اوکی میشی جای بخیه هم فقط یه خطه کم رنگه که به زور دیده میشه منم خیلی از سزارین میترسیدم اما خوب بود به نظرم

منم دوست نداشتم سزارین شم اما دکترم گفت احتمالا ورودی لگنت تنگه که باز نمیشه اگر بخوای طبیعی زایمان ...

آخه الان بخاطر کرونا دوس دارم طبیعی باشم که بعدش که اومدم خونه بتونم حرکت کنم نه اینکه یه جابخابم. میخام خودمم توضدعفونی کردن واینجورچیزا کمک کنم. وگرنه ازدردطبیعی هم میترسم

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
بیشتر ببینید

عزیزم گلاب باعث میشه دهانه رحمت نرم بشه وب زایمانت کمک میکنه من ک امتحان کردم وجواب گرفتم وواقعااززایمانم راضی هستم

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
بیشتر ببینید
چقدر خوبه که ارومی.من از استرس شبا به زور دوساعت میخوابم.کلی مونده تازه

آخه منم شبا از کمردرد و لگن دردنمیتونم بخابم

بیشتر ببینید
عزیزم گلاب باعث میشه دهانه رحمت نرم بشه وب زایمانت کمک میکنه من ک امتحان کردم وجواب گرفتم وواقعااززا ...

چقدرگلاب وچجوری بخورم عزیزم؟ 

بیشتر ببینید
آخه منم شبا از کمردرد و لگن دردنمیتونم بخابم

من نمیتونم از حالا پاشم درکت میکنم همه وزنمو انداختم رو دستم مچم در رفت.تکرر ادرار.سیاتیک.فشار خون.دکتر بیفکر😨

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
چقدرگلاب وچجوری بخورم عزیزم؟ 

من ک اندازه ی۳قاشق غذاخوری هرروزیاروزدرمیون میخوردم ولی شب قبلی ک راهی بیمارستان بشم یادمه خیلی دیگه خسته شده بودم نصف استکان گلاب باچایی زعفرون خوردموفرداش راهی شدم واسه من ک خیلی تاثیرداشت حتی دکترمم گف دهانه رحمت خیلی خوب ونرم شده من کلاتو۴ساعت زایمان کردم

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
بیشتر ببینید

عزیزم اگه میخوای راحت ترازچیزی  فک میکنی زایمان کنی خیلی پیاده روی کن وگلاب روحتماامتحان کن ولی بهترازایناحتماماماهمراه بگیرماماهمراه عالیه ب من ک خیلی خیلی کمک کردرونده زایمانم خیلی سریع جلومیرف خیلی راضیم

بیشتر ببینید
عزیزم اگه میخوای راحت ترازچیزی  فک میکنی زایمان کنی خیلی پیاده روی کن وگلاب روحتماامتحان کن ولی ...

ماماهمراه گرفتم. ولی گفت چهارسانت که شدی بستریت میکنیم

بیشتر ببینید