2777
2789
عنوان

قاعده آور فوری معرفی میکنین🤕 هرکی بیاد براش صلوات میفرستم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 55 پست
فكر كنم پارسال اينا بود تو گوگل خوندم  اخه يكي بهم گفت بخوري لاغر ميشي شانس اوردم سرچ كردم را ...

نه عزیزم نباید بجویی فقط

من امتحان کردم به مدت چند ماه مشکلی پیش نیومد

البته طبعش گرم و خشک هست باید بهتره اول طبعتو بشناسی بعد استفاده منی

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا یکی نیستن😑🤦🏻‍♀️

آخه گاها به کاکوتی هم آویشن میگن

شاید به خاطر اون میگی فرق میکنه

درسته کاکوتی شبیه آویشنه ولی فرق دارن با هم

من ترسيدم نخوردم رژيم گرفتم لاغر شدم😁😁

چه عالی

منم چند ماه خوردم حدود 7 کیلو اینا کم کردم البته خودمم رعایت کردم

الان یه 6 7 کیلو دیگه کم کنم عالی میشه

چه رژیمی گرفتی؟

آخه گاها به کاکوتی هم آویشن میگن شاید به خاطر اون میگی فرق میکنه درسته کاکوتی شبیه آویشنه ولی فرق ...

ما به زبون خودمون میگیم اوشوم ولی اصلش آویشن کوهیه، آویشن غذایی هم آویشنه دیگه

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
چه عالی منم چند ماه خوردم حدود 7 کیلو اینا کم کردم البته خودمم رعایت کردم الان یه 6 7 کیلو دیگه کم ...

من كالري شماري كردمو ورزش سالم خوردم 

همه چيزايه بدو مثل سس نوشابه فست فود قند شكر نونه سفيد حذف كردم

نون جو خودم برنجو محدود كردم

🥀🌈

یه نفر دوماه بود نمیشد هم انجام داد شد ،پیازو بجوشون آبشو بریز تو اپلیکاتور یا هرچی بریز تو واژن یکم پریودیوشدید میکنه 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
عزیزم ،پریود شدی ؟اگه شدی چی خوردی؟

نه هنوز😢😢😢

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊