2777
2789
عنوان

غم از دست دادن مادر داره داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38160 بازدید | 189 پست
منم 9 ساله که بی مادرم.بزرگترین غمی بود که تجربه اش کردم تو سن جوانی.خدایا تو رو به بزرگیت هیچ بچه ای را بی مادر نکن.
قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم.وای از تو چقدر سخت است همینقدر جدایی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر عزیزم ومهربانم این اولین عید است بدون حضور زیبایت عزیزترین فرشته زندگیم

که بالهایش را گشود و پر کشید حالا فردا پنج شنبه اخر سال میخوام بیام به دیدنت

مادرررررررررررررررر کجایى که دلم خون هست همیشه عید خیلى دوست داشتم

ولى امسال اصلا معنا نداره
مادر تمام هستى من
منم دوسال پیش پدرم از دست دادم و7 ماه پیش مادر نازنین ومهربونم از دست دادم....خدایا خیلی دلم براش تنگ شده.....اخه چراااااااا...چقدر دعا کردم ولی قبول نشد امسال عید دیگه هیچ معنی برام نداره....بدون پدر ومادر خیلی سخته.....هنوز که هنوز باورم نمیشه .....خدایا خیلی سخته
دنیا جان من هم مثل شما هر جفت این عزیزان پدرم را 8سال پیش ومادرم راحدودهفت ماهه که

از دست داده ام خدا به شما صبر بدهد و روح پدو ومادرت قرین رحمت الهى امین
مادر تمام هستى من
مادر! درستایش دنیای پرمهرت ، ترانه ای از اخلاص خواهم سرود وگلدسته ای از مهر بر گردنت خواهم آویخت. شکوه عشق را در زمزمه های مادرانه ات می یابم وانگیزه خلقت را از قلب پرمهرت می خوانم. مادر، بوسه بر دستان خسته تو جانم را زنده می کند و دیدار تو عشق را در دلم به ارمغان می آورد. ایمانم از دعای توست وخدایم را از زبان تو شناخته ام ، عبادت را تو به من آموخته ای ، مادر! ای الهه مهر. تو گلی خوشبو از بهشت خدایی که گلخانه دلم از عطرتو سرشار است ، از تبار فاطمه ای وگویی وجود تو را با مهر فاطمه سرشته اند پس همیشه دعایم کن چراکه دعایت سرمایه فردای من است. … مادرم ! به پاس آنچه به من داده ای ، به ستایش محبتهای بی اندازه ات ، و به وسعت همه خوبیهایت دوستت دارم
مادر تمام هستى من
خدا صبرت بده عزیزم..واقعا وحشتناکه نبودن مادررررررررررررمن که خیلی میترسم از روز نبودنش خدا منو ÷یش مرگ عزیزانم کن
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
خدا بهت صبر بده عزیزم خدا رحمتش کنه خدا همه رفتگان رو بیامرزه خدا سایه ات را برای بچه هات نگهداره اللهم صل الله محمد و آل محمد
فروش پارچه نمدی متــــــری (ارزان و با بهترین کیفیت) و قبول سفارش تزیینات نمدی
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27399

آدرس وبلاگ http://www.bazarnamadi.blogfa.com
منم پدرم 22 فروردین فوت کرد همون موقع که من توی یکی از کش.ر های اروپایی میگفتم و میخندیدم...دلم خونه تو غربت..نذاشتند من بفهمم...خودشم نخواست ...پدرم پدر ...خیلی سخته این غم رو ولی من سعی میکنم تحمل کنم چون واقعا ممنونم از خدا که پدر خوبی داشتم خدا رفتگان همه رو بیامرزه و عمر طولانی و با عزت بده.. زندگانی دراز باد..دیر بدار...شاد بدار...تندرست بدار...