2777
2789
عنوان

غم از دست دادن مادر داره داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38141 بازدید | 189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منکه بعد مامانم داغون شدم.مردم.الان اونقد دارومی خورم که شبا می گم تا صبح زنده می مونم.؟همش غم بی مادریه.هیشکی مثل ما نمیتونه این غمو تحمل کنه.الهی هیشکی این غمو نبینه.
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عزیزم خدا مادرت بیامرزه.من هم یک ماه پیش مادرم از دست دادم. لحظه ای ..ثانیه ای نیست که جلو چشمام نباشه...بعد از ازدست دادن مادر انگار هیچ کسو تو دنیا نداری غم نبودنش هر لحظه عذابت میده..هرکس سایه پدر ومادر بالا سرش قدرشونو بدونه وتا جایی که میتونه بهشون سر بزنید وشادشون کنید خیلی زود دیر میشه..... ارزو دارم یک بار دیگه مادر وپدرم ببینم.......فقط از خدا میخوام هر کس سایه مادر ویا پدر دیگه بالا سرش نیست بهش ارامش وصبر بده...
مادرم امروز برای دیدنت سر مزارت امدم و کلى درد و دل کردم تا دلم خالى بشه

اما نمى دانم به جاى اینکه خالى بشه غمگینتر شدم میخواستم بغلت کنم ولى

افسوس صد افسوس مادرگلم خیلی ناراحت هستم غم عالم به سراغم امده

تا ابد دوستتتتتتتتتتتتت خواهم داشت مادر صبورممممممممممممممممممممم
مادر تمام هستى من
خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده
غم بزرگیه اما بهتره کم کم به زندگیت برگردی و روح مادرت و پسرت و خودت و کمتر اذیت کنی
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
واقعا بهت تسلیت میگم نمیتونم بهت بگم اروم باش چون خودم هم ١/٥ پیش مادرم رو از دست دادم و هنوزم نتونستم با این قضیه کنار بیام انقدر عمق این فاجعه زیاده که قابل توصیف نیست به قول معروف به دریا رفته میداند مصیبت های دریا را خداوند بهت صبر بده برای مادرتون هم امرزش و مغفرت درخواست میکنم
تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
میدونی دلتنگی یعنی چی؟
دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی ..
اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت ..
ولی چند لحظه بعد …
شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند
مادر تمام هستى من