2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه هاشونو از پوشک گرفتن ،چقد طول کشید??????

| مشاهده متن کامل بحث + 10308 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من دوهفته ای یادگرفت ازهفته ی سوم خودش گاهی میگف گاهی نه ولی چندروزه بعددیگ کامل یادگرفته و میگه کمترازی ماه طول کشید
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
پسرمن ب باباش وابسته هس اون اگ بگه بروجیش کن زودی میره نداشته باشه هم زورمیده ی قطره میادبخاطرباباش
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
من دو سالگی شروع کردم سر 10روز وقتی میبردمش دسشویی خودشو فشار میداد که جیش کنه فهمیده بود تو دسشویی که میره باید جیش کنه ولی خونه هم جیش میکرد اما من باید زود زود میبردمش دسشویی که یه وقت خونه جیش نکنه اما بازم نمیشه خونه جیش میکرد از اواخر فروردین شروع کردم دیگه اواخر تیر و اوایل مرداد خودش جیششو میگه بهم منم تابستون کل فرشا و موکتهامو شستم الان دیگه میگه فقط اشکال اینه که هم جیش و هم پیپی رو میگه پی پی
پسرمنم دوسالودوماهشه کامل یادگرفته ولی موقع خاب پوشکش میکنم توخاب یکی دوبارجیش میکنه گاهی هم پوشکش کاملاخشکه بخاطرهمین تای مدت میخام موقع خاب پوشک ببندم
لنا بستگی به بچت داره من خ زود یاد گرفت با اینکه سیزده ماهش بود ولی گاهی از عمد یا غفلت خودم خودشو خیس میکرد اما بعد سه ماه کاملا مستقل مستقل شد حتی بیخبر از من میرفت تو حموم و میشاشید
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
شورت اموزشی مث پوشکه بچه جیش کنه ازپاهاش نمیریزه هرچقدبگی چراجیش کردی نمیفهمه
خودمم تا حدودی به این نتیجه رسیدم شرت آموزشی،کار رو بدتر میکنه،دیگه نباید استفاده کنم
برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات "" اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم""
چراسیزده؟دوسالوی ماهش بودینی25ماهگی یادش دادم ی ماهنشدیادگرفت الان 26ماهس بلده کامل