2777
2789

📣 فروش سهام عدالت

🔸 تمام افرادی که از طریق سامانه الکترونیک سهام عدالت سازمان خصوصی سازی، اقدام به آزادسازی سهام عدالت خود به روش مستقیم نموده ‎اند، می‌توانند از طریق «سامانه سهام عدالت کارگزاری تدبیرگران فردا» نسبت به مشاهده و فروش سهام خود اقدام نمایند .  

✅ سامانه سهام عدالت کارگزاری تدبیرگران فردا 👈👈👈 ورود به سامانه سهام عدالت edalat.sahamyab.com

🔸برای ثبت درخواست فروش سهام عدالت خود نیازی نیست مشتری کارگزاری تدبیرگران فردا باشید. اما در صورتی که تمایل به عضویت در کارگزاری تدبیرگران فردا را دارید، می‌توانید به راحتی از اینجا اقدام کنید.

✅ دریافت کد بورسی از کارگزاری تدبیرگران فردا 👈👈👈 سامانه پرانیکس pranix.ir

————————————————

🆔 @Tadbirgaran_farda

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪

عزیزم من اطلاعات کمی دارم...من سهام عدالت اسمم ثبته...بهتره که روش مستقیم رو اتتخاب کنم؟ راهی هست پولشو بگیریم برا خودمون بی خیال سهام داری بشیم...؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونایی که میخواستن بفروشن به راحتی از این سایت میشه فروخت

معتبرهست

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
اونایی که میخواستن بفروشن به راحتی از این سایت میشه فروخت

تقریبا قیمتش چقدره؟

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
بیشتر ببینید
عزیزم من اطلاعات کمی دارم...من سهام عدالت اسمم ثبته...بهتره که روش مستقیم رو اتتخاب کنم؟ راهی هست پو ...

نمیدونم کدوم بهتره ،ولی من خودم ازادسازی کردم ،نمیشه همشو برداشت الان فقط ۳۰درصد میشه فروخت ،منم بخاطر اینکه دردسر داره فروختم 

معتبرهست

از کانال سهام عدالت برداشتم ،معتبره ،خودم انجام دادم ،سهامم رو دیدم که کدوم شرکتارو دارم ،اون شرکتایی که میدونستم ضرر میکنه فروختم

از کانال سهام عدالت برداشتم ،معتبره ،خودم انجام دادم ،سهامم رو دیدم که کدوم شرکتارو دارم ،اون شرکتای ...

باید کد بورسی داشته باشیم تا بتونیم بریم تو این سایت بفروشیم؟

باید کد بورسی داشته باشیم تا بتونیم بریم تو این سایت بفروشیم؟

نه کدملی وشماره تلفن ،یه کد میاد میزنی ،بعد سهامتو مشاهده میکنی ،خودت انتخاب میکنی کدومو بفروشی

دوستان سهام شرکت ،پارس سوییچ،پست بانک،سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران رو بفروشید،وایسید عکسش رو بفرستم

نه کدملی وشماره تلفن ،یه کد میاد میزنی ،بعد سهامتو مشاهده میکنی ،خودت انتخاب میکنی کدومو بفروشی

اها مرسی عزیزم تشکر.اینطوری به قیمت واقعی فروش میره پولو بهمون میدن یا مثل بانک همونطوری میدن