2777
2789
عنوان

تو ماهی های جنوب کدوم خوشمزه تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28439 بازدید | 48 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوریده بی نظیره  حلوا سفید عالیه  سرخو سنگسر  شیرماهی چربه  هوور هم جز پر طر ...

هوور که یه چیز دیگه 

همه ماهی ها به کنار هووور خودش تنهایی به کنار از بس خوشمزه اس من که عاشقشم بقیه رو نمیدونم😄😛

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

هوور که یه چیز دیگه  همه ماهی ها به کنار هووور خودش تنهایی به کنار از بس خوشمزه اس من که عاشقش ...

من مدت هاست دلم از هوور رفته 

عاشق شوریده هستم ولی تا دلت بخواد 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
صبور شنیدم یه خوزستانی بهم گفت میگن گرونم هست اره؟ 

بیا بگم چه ماهی های برا چه چیزی خوبه ماهی شیر و قباد برا سرخ کردن و ماهی سنگسر و کخی و شعره برا قلیه ماهی شوریده و (راشگو یا راشجو هم میگن با ماهی کبوتر یا حمام هم میگن)عشقهای من برا ته انداز خوبن بعد میگم ته انداز چطوری درس کنی، ماهی صبور که گیر نمیاد قیمتش هم سر سام اوره برای کباب ماهی حلوا هم خوشمزه است ای وای ماهی خارو یادم رفت اینم ته اندازش عالیه با ماهی جش برای سوخاری کردن

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
بیا بگم چه ماهی های برا چه چیزی خوبه ماهی شیر و قباد برا سرخ کردن و ماهی سنگسر و کخی و شعره برا قلیه ...

مرسی. چه خوب توضیح دادی😃😃

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

کولی یاهمون کوسه کوچیک برا زن شیرده حامله میگن خوبه ولی من تاالان نخوردم.

شیر کیلو هفتاده اینجاکه ماییم.بازم اینو نخوردم😅

سرخو خوشمزه س گوشتش سفید سفیده پوستش صورتی رنگه تقریبا یعنی بخوای خورشتیش کنی نباید زیادتو آب بجوشه زود گوشتش باز میشه ولی خیای خوشمزه س بنظرم طعمش یه نمه مث میگوئه.هوور هم گوشتیه و خیلی خار کوچیک نداره هرطوردرستش کنی گوشتش باز نمیشه بالیمو طبیعی بزنی بهش و بخوری خیلی خوشمزه س

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
مرسی. چه خوب توضیح دادی😃😃

فدایت گلم 

ما جنوبیا به این روش میگیم ته انداز ماهی ماهی شکم کردی شستی نمک بزن برا بیست دقیقه بعد برنج گذاشتی بپزه اینجا دو روش هست موقعی که برنج داخل آب داره قول میخوره شوید تازه با باقالی پوست گرفته داخلش بریزید بعد آبکش کنید ماهی بشور خشک کن آرد با زردچوبه قاطی کن به ماهی بزن کف همون قابلمه که برنج داخلش پختی با روغن سرخش کن نمیخواد بزاری زیاد سرخ شه بعد درش بیار یه لایه برنج بریز بعد ماهی بزار بعد بقیه برنج رو بریز دم بده با سالاد شیرازی و سس تند

یه روش دیگه که ما بیشتر درست میکنیم برنج سفید که آبکش کردی ماهی دوباره کف قابلمه سرخ کردی داخل یه ظرف پیاز خورد کن سرخ کن سیر رنده کن یا بکوب بریز بعد سبزی ماهی بریز ادویه زنجبیل و لیمو عمانی پودر شده و دارچین و نمک بزن یه قاشق رب کوچولو بزن اگه کشمش هم دوست دارین بزن تفت بده بعد که ماهی سرخ کردی درش بیار برنج بریز بعد ماهی سرخ شده که شکمش باز کردی سبزی سرخ شده رو بریز بعد شکم ماهی ببند مابقی برنج رو بریز برگزار یکساعت دم بیاد بعد ته دیگ اون غذا خوشمزه تر از خود غذاست نوش جان 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم