2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی وقتا شده از بعضی ها بیش از حد متنفر بشم اما این احساسم دائمی نیست و با گذشت زمان یادم میره که چطور باعث عذاب و آزارم بودند
گاهی اوقات فکر میکنم کاش کینه ای می بودم و هیچ وقت بعضی ها را نمی بخشیدم اما زود خر میشم و بدیها را فراموش میکنم.
2803
منم از خونواده شوهرم بدم میاد اما از خواهر شوهر کوچیکه متنفرم واییی نمیدونید از وقتی ازدواج کرده اینقدر از مادر شوهرش تعریف میکنه اصلانم تعریف نداردا اما به چشم اون فرشته است
انگار خیلی وقته که دوست داره (ببخشیدا )یکی د س ت م ا ل ی ش کنه وقتی شوهر کرد از این رو به اون رو شده واسه همین ازش متنفر شدم (آخه پشت سرمم حرف زده)
میشه یه صلوات برای سلامتی و خوشبختی عزیزانم بفرستی
2804
منم از پدر شوهرم متنفر بودم چون به شوهرم گفت طلاقم بده ولی یه مدت زمان که گذشت دیگه تنفر ندارم یعنی دوسش ندارم نه اینکه تنفر داشته باشم.
هر وقت عصبانی میشی از خودت بپرس آیا این موضوعی که عصبانیت کرده واقعا ارزش عصبانی شدن را داره ؟
2805
2801