2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
اینم سرویس کالسه اش مارک گود بی بی که من فقط صندلی غذا رو نگرفتم البته از نمای دوره که قیمتش تو یزد 2.700 بود مامانم اینا تو تهران 2.100 قیمت گرفته بودن و در نهایت ما از درگهان قشم 1.300 گرفتیم http://8pic.ir/images/4ld8ogymxzja6zpydwl3.jpg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااااام رستا جون خیلی مبااااااااااااااااااارکه لباسای گل دخترت وای خیلی قشنگن همه لباسا و وسایلش ایشالا به سلامتی استفاده کنه چقدر این خانوم خوش تیپ بشه، دیدن داره منم ست کالسکه گل پسرو مارک گود بیبی خریدم، به نظرم قابل قبول میاد
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
رستا جون سرویسی که من خریدم شامل کالسکه، کریر، ساک وسایل و ساک حمل نوزاد و تخت و پارک بود که من تخت و پارک رو نخریدم. ساک حمل هم برای وقتی نوزاد کوچیکه روی پایه کالسکه سوار میشه من این 4 تیکه رو خریدم 1480 که روروئک و صندلی غذا هم رو این سرویس نبود و باید یه چیزی باهاش ست کنم رنگش هم تقریبا دودیه و چند تا طرح آبی فیروزه ای و نارنجی کنارش داره بخدا هنوز نشده والا خیلی دلم میخواد عکس خریدامو بذارم بچه ها نظر بدن آخه من سرویس چوبی که سفارش دادم استخونی دودیه تقریبا این ست کالسکه با اون سرویس چوب تقریبا هماهنگه یعنی امیدوارم هماهنگ باشه
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
رستا جون، خیلییییییی خوشکل بودن، ماشالا، خوش بحال نی نی ما که همچین مامان با سلیقه ای داره. ایشالا عکس نی نی رو با لباسا بگیری و واسمون بزاری و ما لپشو بخوریم . راستی کدوم منطقه خریدی؟ منم قراره برم تهران، یزد چیزایی که میخاستم نیست همشهری
سلام ونوس خانم همشهری من فقط حدود 20 تیکه اش رو از off مغازه کوچولو های زشت و نهال تو پاساژ ستاره خریدم و مامانم اینا اول شهریور رفتن تهران خ بهار و جمهوری که اصلا خریداشون پسندم نبود و اونجا با یه فروشنده آشنا در اومده بودن فروشنده هه به بابام گفته بوده شما که به بندر نزدیکید برید قشم برای همین مامانم اینا هفته قبل رفتن قشم و سرویس کالسکه و لباسهاس بیرونی، لوازم بهداشتی ، اسباب بازی و... خریدن که من خیلی خوشم اومد تازه با قیمت های مناسب ما که پشیمون شدیم چرا رفتیم تهران چون مامانم میگه تموم چیزایی که تهران خریده بوده درگهان نصف قیمت بوده تازه کلی تخفیف هم میدادن مثلا مامانم یک سارافون از تهران خریده بوده 45 ولی درگهان همون سارافون 20 بوده یامامانم تهران خ بهار یک کفش خریده بوده 58 همون کفش تو درگهان بوده مثلا همین سرویس کالسکه رو یزد 2700 هست تهران 2100 بوده و درگهان خریدن 1300