سلام نی نی جون: من تو اون تاپیک سیسمونی و بعلاوه تجربیات مامانای دور و ورم، دیدم که می گفتم مارک مکسی کوزی و مک لارن واقعا عالیه. ولی من نمی بخرم، آخه خیلی گرونه. انگار مارک گراکو هم خیلی خوبه و مناسب تر. چیکو و اینا هم هست. بنظرم یه کالسکه ایرانی پیدا کنیم که ویژگی های خوبی داشته باشه هم عالیه. مثلا ویژگی های همه گفته بودن: * اگه واقعا زیاد تنها بیرون میری و پیاده روی داری کالسکه لازمه، اگه با ماشین تنهایی میری صندلی ماشین بیشتر. 1- کالسکه عصایی باشه که خیلی راحت جمع میشه و حمل و نقلش راحته (واسه سفر و تفریح، این خیلی خیلی مهمه) 2_سبک باشه (تنها ایرادی که ایرانی ها دارن اینه که یکم سنگینن) 3_ بچرخه، یعنی هم رو به خیابون باشه هم رو به مادر (بنظرم این نکته خیلی مهمه) البته بعضی ها کریر کالسکه ها رو سیسمونی نصب میشه (که رو مادره) ولی خوب تو اون وضعیت گذاشتن و برداشتن و نصب یکم سخته. مثلا من خودم احتمالا کریر نخرم، چون واقعا بلا استفادست، خیلی ها پشیمون بودن، چون سنگینه و هم مدت کمی استفاده میشه. بجاش بنظرم ساک حمل کودک واقعا عالیه، تو خونه هم کلی میشه استفاده کرد. آدم باید نگاه فضاش، استفاده کاربردی خودش و جبیش کنه
بازم کلی چیز واسه کالسکه و کریر فهمیدم که میگم ...