2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن به واسطه شهید سجاد زبرجدی

97257 بازدید | 14 پست

امروز وصیت نامه ی این شهید مدافع حرم رو خوندم

به جان حضرت زهرا قسم داده که فراموشش نکنید و یادش کنید که یادمون کنه.

فاتحه و صلواتی نثار روح این شهید جوان کنید و اگر حاجتی دارید و دوست داشتید این شهید بزرگوار رو واسطه قرار بدید تا بخاطر آبرو و احترامش از خدا بخواد که اگر به صلاحمون هست حاجت روامون کنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو

خدایا به حق این شهید عزیز و به حق تمام خوبان درگاهت و به حق این شب عزیز هرکسی که حاجتی داره و تو این لحظه از اعماق قلبش به تو امید داره،حاجت رواش کن

الهی آمین

تاریخ تولد: 1370/11/19
تاریخ شهادت: 1395/07/07

وصیت نامه

سلام علیکم و رحمه الله
خداوند منان، تمام مخلوقات خود را در اختیار اشرف مخلوقات قرار داد تا اشرف مخلوقات حق را از باطل تشخیص دهد و سپس حق را انتخاب نموده و دائم به یاد و رضای خداوند مشغول باشد تا از حق منحرف نشود. اگر این بنده اشتباه کند تمام محیط اطراف به او تذکر می دهند، اگر گوش و چشم او نمرده باشد اثبات این جمله بسیار ساده است! شما چهل روز دایم الوضو باشید خواهید دید که درهای رحمت خداوند چگونه یک به یک در مقابل شما باز خواهد شد.
نمازهای واجب خود را دقیق و اول وقت بخوانید، خواهید دید که چگونه درهای خداوند در مقابل شما باز خواهد شد.
سوره واقعه را هر شب یک مرتبه بخوانید، خواهید دید که چگونه فقر از شما روی برمی گرداند. انسان اگر می خواهد به جایی برسد، با نماز شب می رسد.
برادران و خواهران من، اگر ما در راه امام زمان(عج) نباشیم بهتر است هلاک شویم و اگر در راه امام زمانمان استوار بمانیم بهتر است آرزوی شهادت کنیم، زیرا شهادت زندگی ابدی است. برادران و خواهران من، امام زمان(عج) غریب است. نباید آقا را فراموش کنیم، زیرا آقا هیچ وقت ما را فراموش نمی کند و مدام در رحمت دعای خیرش هستیم. از شما بزرگواران خواهشی دارم، بعد از نمازهای یومیه دعای فرج فراموش نشود و تا قرایت نکردید از جای خود بلند نشوید زیرا امام، منتظر دعای خیر شما است. هر گناه ما، مانند سیلی است برای حجت ابن الحسن (ارواحنا فداه)
سه چیز را هر روز تلاوت کنید 1:- زیارت عاشورا 2- نافله 3- زیارت جامعه کبیره اگر درد و دل داشتید و یا خواستید مشورت بگیرید بیایید سر مزارم، به لطف خداوند حاضر هستم.من منتظر همه شما هستم. دعا می کنم تا هرکسی لیاقت داشته باشد شهید شود. خداوند سریع الاجابه است، پس اگر می خواهید این دعا را برای شما انجام دهم شما هم من را با خوشی یاد کنید.
همه ما همدیگر را در آخرت زیارت می کنیم. یکی با روی ماه و یکی با روی سیاه، انشالله همه با روی ماه باشیم. و سلام را به امام زمان(عج) بفرستید تا رستگار شوید.
خواندن فاتحه و یاد شما بسیار موثر است برای من، پس فراموش نکنید و از من راضی باشید. همه شما را به جان حضرت زهرا(س) قسم می دهم که من را فراموش نکنید و یادم کنید من هم حتما شما را یاد می کنم. نگذارید شیطان باعث جدایی ما بشود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایا به واسطه این شهید بزرگوار حاجت

کسی که مریضه

کسی که بچه میخواد

کسی که میخواد ازدواج کنه

و هر کسی که به نوعی  گرفتاره رو بده

خود این شهید گفته هر کسی یادم کنه منم یادش میکنم

یه سوره حمد و صلوات میخونم 

انشاءالله حاجتروا شیم

خدایا شکرت
مزارش کجاست

سلام و عرض ادب . لطف کنید اگر مقدور هستید پروفایلتون رو بردارید و پروفایل مناسب تری انتخاب کنید . البته بنده اصلا قصد جسارت ندارم . فقط وظیفه بود که این مورد رو خدمتتون عرض کنم . در پناه حق

سلام من تازه وارد نی نی سایت شدم میتونم بپرسم از راه دور از این شهید مقدس حاجت گرفت

سلام. انشاءالله هممون حاجت روا باشیم به حرمت و آبروی شهدا و معصومین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

شهید عزیز . از خدا بخواه لیاقت شهادت بهم بده . منم قول می دم هر شب موقع خواب برای شادی روح عزیزت فاتحه و صلوات بخونم. این دنیا برام مثل قفسه دوست دارم آزاد و رها شم اما فقط نگران دو فرزند کوچکم هستم . بعد از من چه بلایی سرشون میاد . 

سلام ودرود بر روح پرفتوح شهیدان وامام شهدا سلام ودرود برشهید سجاد زبرجدی عزیز خداوند رحمتش کنه شهیدجوانی که واسطه حاجات خیلیا شده ومیشه خداوند پدرومادرش رو هم بیامرزه التماس دعای مخصوص