2777
2789

وااااای خدایا دارم میمیرم 

چرا اینقدر مردم بدجنس شدن

یه ذره رحم نداره من فقط یک ماه ازش مهلت خواستم 

بخاطر کرونا همه زندگیمون بهم خورده

من الان چجوری توی ده روز خونه پیدا کنم با این اجاره خونه ها😢😢😢😢

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...

😭😭

توسل کن به جواد الائمه

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم رحمو مروت کجارفته پس

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
2804

یه شبه ۱۵۰ میلیون؟

تهرانید؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            

مگه خونتون چند متره!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

وا قانونا نمیتونه بیرون کنه...تا دوالی سه ماه بعد از اتمام قرارداد حق دارید بمونید بعد از دوماه میتونه کم زیاد کنه مبلغ رهن واجاره رو.....عجب اوسکولیه صاحب خونتون تو کرونا مگه خونه پیدا میشه 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
2809