2777
2789
عنوان

داستان تلخ زندگی من خیلی تلخ بیاین براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ممنون که به داستانم توجه کردید خیلی دلم اروم شد شبت بخیر

خواهش میکنم عزیزم منم همسن خودتم خودم مݓل تو بودم ولی ن انق

سختتر خودم زندگیمو ول کردم ک حس ازادی دارم پیشمون هم نیستم هردختری ی تجربی داره ایشالله همه دردات تموم شه ودخترت و شوهرت خوشحالت کنه شب  بخیر 😍

مرسی ک گذاشتی عزیزم پاکش کن.

ببین لیلاجان درسته ک خیلی سختی کشیدی اما قضیه ی خیلی دردناک زندگیت این بوده ک یه مادر شوهر افریته داری و شوهرتم بچه بوده و ب حرف مامانش بوده فقط سعی کن شوهرتو توی دستت بگیری تا زندگیت شیرین شه و دوباره نتونه دخالت کنه.

2804
مرسی ک گذاشتی عزیزم پاکش کن. ببین لیلاجان درسته ک خیلی سختی کشیدی اما قضیه ی خیلی دردناک زندگیت این ...

اره مادرشوهرم ک خیلی عفریتس خیلی اصلا دیونم کرده بخدا بمن حسودی میکنه اگه پسرش یکم بم توجه کنع جلوپسرش گریع میکنه که منو به زنت فروختی

جهازم الان امادس و تکمیله ولی اصلا دلم نیس بااونا زندگی کنم کلا خیلی دلسردم اصلا دلم نمیخادببینمشون ...

نمی دونم با این همه اذیت کردن ومتنفر بدن چرا دوباره خودت را دستتش دادی.ابروی هر چی دختره را با این بی عرضه بازیت بردی

2805
نمی دونم با این همه اذیت کردن ومتنفر بدن چرا دوباره خودت را دستتش دادی.ابروی هر چی دختره را با این ب ...

چ کنم خب هرادم اشتباع میکنه منم اشتباع کردم دیگ الان که ازش بدم میاد دلم میخادمستقل شم ولی موندم بچه چیکارکنم

اره مادرشوهرم ک خیلی عفریتس خیلی اصلا دیونم کرده بخدا بمن حسودی میکنه اگه پسرش یکم بم توجه کنع جلوپس ...

اینجور آدما واقعا نفهمن آخه بگو بذارید دونفر زندگیشونو بکنن چرا از خوشبختیِ بچه هاشون خوشحال نمیشن چرا وقتی پسراشون ب زناشون احترام میذارن با غرور سرشونو نمیگیرن بالا و بگن این پسرو من بزرگ کردم ... بجاش حسودی میکنن‌‌.

آخه بگو شما خودتونم زن هستید چرا ما زنا هوای همو نداریم؟

اسی ببخشید😔

بچها ازتون خاهش میکنم بادلای پاکتون برای دوست منم دعا کنید دکنرا گفتن مشگوک سرطانه توی تاپیکم هس صلوات بفرستید براشد حاهش میکنم😔 

لایکم گنید منم برای شما بفرستم

میشه واس ارامشم صلوات بفرستید 😔
2801