رفتار بلد نیس اصلا تو خونه چیزی خراب بشه بلد نیس تعمیر کنه و اگر ده سال وسیله خراب باشه ککش نمیگزه ولخرجه پولشو سریع خرج میکنه دروغ بم میگه تو مسایل مالی تا دیروقت سرکاره تو این شش سالی ک باهم زندگی میکنیم ی سفر دونفره نرفتیم ماه عسلم نبردم گفت کار دارم، مناسبتا رو ب روی خودش نمیاره رابطه رو وقتی خودش مبخواد شروع میکنه من بگم خودشو ب اون راه میزنه منو تنهامسافرت میفرسته بچه رو همش بعهده من گذاشته حتی پوشکشم عوض نمیکنه ب این استدلال ک بلد نیستم تو خونه دست ب سیاه سفید نمیزنه بی خیاله ، جدیدا عصبی شده داد میزنه قبلا اروم بود چقد نازمو میکشید الان شاید هفته ایی یکبار نمیبوسمم، همش میگه کار دارم کار دارم کاردارم، این بعضی از رفتاراش بود واقعا خستم ازش راه برای جداشدن ندارم شما جای من بودید چکار میکردید
رفت غذا گرفت اورد فعلا مجبوری حرف زدم ولی حرفاش از دلم بیرون نمیره دسته خودم نیست
حرفای استارتر دقیقا حرف های منه و هرکس مختار زندگی خودش، من تلنگر زدم و استارتر دوس داشت زندگیش بشه مثل قبل و تغییر رو شروع کرد، منم نمی تونم محبورت کنم ولی شما ناپخته عمل می کنی امید دارم شماهم با رعایت مسائل ک استارتر گفت ک شوهرت درک کنه شما هم آدمی نه ربات و هم کمی دل بزرگ بودن و زودرنج نبودن دوباره عشق وارد زندگی خودت و شوهرت کنی.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه قیافه نمیگیرم بخدا ، اره درست میگی دلم باهاش صاف نیس خیلی برام کم گذاشته از نظر محبت و احساس خیلی ...
من که اصلا محبت ازش ندیدم ، موقع رابطه هم سریع کارشو می کنه و میره ، هیچ لذتی برام نداره ، جای خ ابشو هم به بهانه اینکه رو تخت خوابش نمی بره عوض کرده ، رو زمین جلوی تلویزیون می خوابه ، منم تنها رو تخت ، شبا اونقدر گریه می کنم تا چشمام خسته می شنو خوابم می بره
من که اصلا محبت ازش ندیدم ، موقع رابطه هم سریع کارشو می کنه و میره ، هیچ لذتی برام نداره ، جای خ ابش ...
سعی کن تغییر کنی عزیزم راه های مختلفو امتحان کن، من اگر ایتجا تاپیک زدم چون اعتقاد داشتم ادم ی بار زندس و زندگی میکنه این حق منه همه چیزم روی روال باشه نذار هیجکس خوشی و خنده روازت بگیره مثلا تو رابطتون این حق تو هم هست ک لذت ببری مثلا با ناز و عشوه ازش بخواه اول ب فکر تو باشه تو هم سهمی داری و اون حق نداره اینجور رفتار کنه جاشو جدا میکنه تو هم پاشو برو پیشش و خودتو براش لوس کن ، بهش محبت کن کم کم نتیجه میگیری، میدونی بنظرم ما زن هاهم توی زندگی میریم یک مقدار تندخو میشیم عشوه و نازمون یادمون میره لوس کردن خودمون برای شوهرمون رو زشت میدونیم ولی مردا بنده محبت هستن و بقول دوستی ک همینجامنو راهنمایی کرد مردا دیوونه تشویقن ب مردت قدرت بده بذار حس کنه برای تو مردی فوق العاده و قویه ببین چطور حامیت میشه من ی مدت این چیزا رو فراموش کرده بودم ولی الان میخوام ب روزای خوبمون برگردم تا حدودی هم از وقتی اینجا درددل کردم حالم بهتره مطمئن باش تو هم میتونی