رفتار بلد نیس اصلا تو خونه چیزی خراب بشه بلد نیس تعمیر کنه و اگر ده سال وسیله خراب باشه ککش نمیگزه ولخرجه پولشو سریع خرج میکنه دروغ بم میگه تو مسایل مالی تا دیروقت سرکاره تو این شش سالی ک باهم زندگی میکنیم ی سفر دونفره نرفتیم ماه عسلم نبردم گفت کار دارم، مناسبتا رو ب روی خودش نمیاره رابطه رو وقتی خودش مبخواد شروع میکنه من بگم خودشو ب اون راه میزنه منو تنهامسافرت میفرسته بچه رو همش بعهده من گذاشته حتی پوشکشم عوض نمیکنه ب این استدلال ک بلد نیستم تو خونه دست ب سیاه سفید نمیزنه بی خیاله ، جدیدا عصبی شده داد میزنه قبلا اروم بود چقد نازمو میکشید الان شاید هفته ایی یکبار نمیبوسمم، همش میگه کار دارم کار دارم کاردارم، این بعضی از رفتاراش بود واقعا خستم ازش راه برای جداشدن ندارم شما جای من بودید چکار میکردید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقدر ایراد گیر!خب بشین باخودش صحبت کن وبرو پیش مشاور.ولی انصافا عوض نکردن پوشک بچه رو جز ایرادای ایش ...
بابا من همیشه خودم کارای بچه رو میکنم ببین حمومش کردم دادمش دست باباش گفتم پوشکش کن تا من خیرسرم ی کیسه ولیف بکشم اومدم دیدم ربع ساعت بچه تو بغلشه حولشم کنار رفته میگه من بلد نبستم منظورم اینه کمکم نیس تلاش نمیکنه، ایراد گیرم کرده از بس نبوده، ی روز خودشم بم گفت ببخشید شوهر خوبی برات نیسنم😔
بابا من همیشه خودم کارای بچه رو میکنم ببین حمومش کردم دادمش دست باباش گفتم پوشکش کن تا من خیرسرم ی ک ...
آهان خب اینجوری فرق میکنه.یکم راحت طلبه!حتما باهم برید پیش مشاور اینجوری نمیشه که هی عذاب بکشی واقعا درکت کردم سخته ولی شما باید به خاطر زندگیت تلاش کنی ایشالا ایشونم به خودش میاد🌹
من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
خب الان عزیزم فشار کار واسه همه ی مردا سنگین و سخت شده بلید جوخونه رو آروم کنی موسیقی آرام بخش بزار ...
بخدا بعضی وقتا ب خودم نهیب میکنم اروم باش دیگه چقد حرف میزنی محلم نمیده جلوش میرقصم سر بسرش میذارم گاهی نگامم نمیکنه سرش تو گوشیشه همش داره خودشو سر گرم میکنه امتحان کردم میرم رو تخت پیش بچم دراز میکشم مثلا اون تو پذیرایی ببینم اصلا میاد پیشم؟ابدا نشده بیاد بی محلم میکنه بعد میگه دوستت دارم انگار انداختم تو قفس بعد بهم بی محلی میکنه بعد میگه باور کن دوستت دارم مگه میشه اینجور؟