2777
2789

دکتر بری بگی میخوام زودتر بادارشم اینا رو میده؟

یا مشکلی دارین؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بری بگی میخوام زودتر بادارشم اینا رو میده؟ یا مشکلی دارین؟

من به شخصه بعد اینکه با عکس رنگی لوله هام باز شد به دکتر گفتم دارو بده تا زودتر باردار بشم و تنبلی تخمدان نداشتم اصلا

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
ن پریودام نامنظمه نه مشکل هورمونی دارم نه تنبلی فقط نامنظمه

ینی من ک همه چی اوکیه ب دکتربگم بهم میده این قرصو؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من به شخصه بعد اینکه با عکس رنگی لوله هام باز شد به دکتر گفتم دارو بده تا زودتر باردار بشم و تنبلی ت ...

از کجا باید فهمید لوله ها بسته ان؟