2777
2789

سلام به همه 

دوستای خوبم من چند وقت پیش یه تاپیک باز کردم که با 250 میلیون چه کاری میشه کرد و نظرای تقریبا مشابهی توی سه زمینه طلا و خونه و بورس گرفتم. خیلی با خودم فکر کردم و آخر به این نتیجه رسیدم که یک کسب و کار راه بندازم. اینم بگم که من خودم کارمند اداری هستم.

با همسرم مشورت کردم و قرار شد روی فروش لوازم آرایشی تحقیق کنم. منم اومدم از شماها کمک بگیرم و نظر بخوام.

کسی هست که توی این کار باشه الان یا کسی رو بشناسه؟ سودش چجوره؟ 

کارش ریسکی هست؟ و هررررر چیزی که به ذهنتون میرسه خیلی به من کمک میکنه. لطفا نظراتتون رو از من دریغ نکنید. مررررررررررررررررسی

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

اگه اطلاعات کافی نداری و قبلا تو این زمینه فعالیت نکردی نرو توش که ضرر می‌کنی حسابی چون باید جنس اصلی و فیک تشخیص بدی لازم آرایشی هم گرونه هم حساس اگه کرم یا هرچیزی تقلبی باشه و کسی ازش بیمار بشه میان خفتت میکننن

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بازاریاب خوب داشته باشین

هم خانم ، و هم آقا

برادرشوهر من محصولات مراقبتی مو و رنگ مو و لاک از یه برندی که اصلا هم معروف نیست میاره

میگه سودش خیلی خوبه

ولی بازاریاب حرفه ای و خوب خیلی گرونه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
باید بازاریاب خوب داشته باشین هم خانم ، و هم آقا برادرشوهر من محصولات مراقبتی مو و رنگ مو و لاک ...

خب برادرشوهرتون چجوری با اون شرکت کانکت شده؟

اگه اطلاعات کافی نداری و قبلا تو این زمینه فعالیت نکردی نرو توش که ضرر می‌کنی حسابی چون باید جنس اصل ...

خب فعالیت که نکردم ولی واسه خودم میخوام یک پروسه دو ماهه تحقیق و شناخت شرکت ها رو بزارم

خب برادرشوهرتون چجوری با اون شرکت کانکت شده؟

ما شهرستان هستیم

یه دوستی داره تو تهران ، که ایشون واسطه بین برادرشوهرم و  اون شرکته شدن

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
ما شهرستان هستیم یه دوستی داره تو تهران ، که ایشون واسطه بین برادرشوهرم و  اون شرکته شدن

اسم شرکتشون رو نمیدونی؟ یا برندش رو؟