با سلام خدمت شما و همه دوستان.
قطعا راهی هست. در این شرایط شما باید در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه کنید و ازشون یک نامه مبنی بر اینکه این اقا منو مورد ضرب و شتم قرارداده بگیرید. حتی اگر نمیتونید فورا که تا آثار ضرب و شتم هست به پزشکی قانونی مراجعه کنید میتونید به پلیس زنگ بزنید تا اونها نامه موقتی رو به شما بدن تا بتونید در سریع ترین زمان به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
با استفاده از اون نامه و مراجعه به دادگاه می تونید خیلی کارها انجام بدید. مثلا میتونید حق طلاق بگیرید و ... در حقیقت ضرب و شتم میتونه یکی از عوامل فسخ نکاح باشه که شما میتونید ازش استفاده کنید.
اما به نظر من در زندگی مشترکی که کاسه عفت بشکنه و ارزش ها تا اونجایی ریخته بشه که کار به کتک کاری برسه، اون زندگی رو باید ترک کرد. چرا که موندن در اون زندگی چیزی جز حال بد برای شما به همراه نخواهد داشت.
حتی اگر فرزندی هم دارید و به بهانه اون میخوایید بمونید باز هم من توصیه می کنم که جدا بشید بهتره. چرا که بچه ها برای تربیت نیاز به یک محیط امن و اروم دارن نه یک محیط متشنج. این فضا به شدت میتونه روی روحیه بچه ها تاثیر بد بگذاره.
در انتها اشاره کنم که شما با داشتن نامه پزشکی قانونی می تونید بدون نیاز به وکیل طلاق توافقی در تهران یا حتی بدون وکیل طلاق در تهران پروسه طلاق خودتون رو انجام بدید.