2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75371 بازدید | 462 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
من کتک که نه . دوبار کشیده خوردم
دفعه سوم که کشیده رو زد منم زدمش....خیلی مکفی و خوب...

همه رو هم درجریان گذاشتم و بابام کلی بش توپید...
کلا زود عصبی میشه اما گوش شیطون کر فعلا دیگه خبری از زدن نبوده

بعدم اگر بخاد بزنه بدتر از خودش خواهم زدش.

-کلا بنظر من حتما از خودتون دفاع کنید و حتما بزنید.از ناخنهای بلند برای چنگ و فشار استفاده خوبی میشه کرد
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص
سلام مونی جان
ممنون از زحماتت ایشالا موفق باشی تو زندگیت
تو یکی از تایپیکای بچه هاکه در مورد گرفتن حضانت بچه سوالی داشت بهش گفتی برو محضرخونه و یه متن نوشتی بعنوان اقرارنامه که بچه به زن داده میشه،اگه یادت باسه ازت پرسیدم بدون اجازه شوهر میشه و تو گفتی نه شوهر باید امضاش کنه
حالا میخاستم همون متنو برام اینجا بذاری،دقیقتر بگم میخام شوهرم محضری این حقو بمن بده که بعد از فوتش حضانت بچه هابمن برسه نه به پدر شوهر .و من قییم باشم نه پدرشوهر و عموی بچه ها
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنی
آرتین عزیزم با تولد تو در ۹ دی ۹۲ شیرینی زندگی رو از عمق وجود احساس کردیم........نفس مامانی
ببخشید مونی جون من خودم 200 بار از شوهرم کتک خوردم اما کتکش سیلی بود یعنی در 1 ثانیه چندتا سیلی پشت سرهم به صورتم میزد بدون خونریزی فقط صورتم قرمز میشد اونم زود محو میشد یا لگد میزد که جاش نمیموند. حالا من چجور میتونستم برم پزشک قانونی؟ مردا زرنگن
والا مونی جون خدا نصیب هیچکس نکنه وقتی میبینی میخای طلاق بگیری انگار مصیبت اومده توی خونتون عقلت به هیچجا ختم نمیده همش گریه و زاری ... والا من از همون اول وکالت تام دادم به وکیلم تا ریخت اون آشغال رو نبینم. 4 ساله که درگیرم معلوم هم نیست کاغذ بازیای دادگاه کی تمام بشه
سلام به همه مادران و پدران
بنده بابای اشا هستم . من کلیه نظراتتون رو خوندم منم با همه شما موافقم واقعا مردی که کارش کتک زدن همسر و فرزندانش هست باید از روی زمین محو بشه اما من میخوام موضوعی رو بگم و اون اینه که من قبل از اینکه بابا بشم یک بار با همسرم نازنین رفتیم بیرون و اون از روی یک جوب زمین خورد و دماغش شکست خیلی دوندگی کردیم و کارهای مختلفی انجام دادم از قبیل دکتر خوب و این حرفها هنوز دوره درمانش تموم نشده بود که یک بار سر یه موضوعی دوامون شد و ایشون رفت پزشکی قانونی و برگه گرفت که من زدم با یک جسم سخت . زن من فحاش است و الفاظ رکیک به من می گوید از جمله مادر .... و خواهر .... باید به نظر شما با این زن چه کرد نمی تونم طلاقش بدم چون ولا خیلی دوستش دارم و دوما اینکه آشا 4 سالشه و نمی تونم اجازه بدم بدون مهر مادری بزرگ بشه . تا حالا چندین بار نزدیک بود که به دلیل فحاشی بهش سیلی بزنم اما خودم رو کنترل کردم و یک بار سر خودم رو به میز کوبیدم آیا این زن حقش این نیست که یک بار تو دهنش بزنم تا این حرفا رو نزنه حالا اگر بزنم قانون طرف من رو میگیره یا اونو از مسایل خصوصی هم که نمیتونم حرفی بزنم
2810