2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75367 بازدید | 462 پست
samisun عزیز
آخه وقتی جای کبودی نباشه یا هیچ اثری نباشه که پزشک قانونی هم نمی تونه چیزی بنویسه خب.
ولی یک وکیل تعریف میکرد که
یک خانمی می خواست طلاق بگیره و آقا نمی خواست طلاق بده بعد این خانم کاری میکرد که آقا عصبانی بشه و شروع کنه به داد و فریاد و فحش و کتک و همسایه ها دائما صدای فحش دادن مردرو میشنیدن و تو تحقیقات گفتن که که مرد آدم اینطوریه و بلاخره زنه تونست به این طریق طلاق بگیره
جزئیاتش یادم نیست ، ببخشید. ولی مرد رو آدم بده کرده بود ( که بودش هم ) حسابی تو ساختمون.
می دونی باید همه رو با خود همراه کرد از کلانتری گرفته و همسایه ها و هر کی .. باید بلد باشیم درست صحبت کنیم
و مشورت با وکیل
هر کسی باید وکیل داشته باشه
چیزهایی یاد میدن که خیلی راحت مردا رو به دام می اندازن بوسیله حرف خودشون
و اشتباه مردا اینکه خیلی غد هستن و وکیل نمی گیرن و کاملا به ضررشون میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
samisum عزیزم
اینجا را یک نگاهی بینداز ، فصل 15 در این مورد توضیح دارده
http://www.dadkhahi.net/law/Ghavanin/Ghavanin_Jazaee/gh_mojazat_eslami2.htm
و
http://isna.ir/fa/news/92013011816/%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D9%85%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA
ولی باید مدرک داشته باشی در مورد فحش فکر کنم شاهد ، چند نفر بیان و بگن که ما شاهد فحاشی بودیم یا مثلا sms یا ایمیل شخصی خودش ( سند خیلی خوبیه ) در غیر اینصورت نمی تونی ثابت کنی .
مونی جان ازت خیلی ممنونم. چند روز پیش که به شدت از شوهرم کتک خوردم رفتم کلانتری و نامه پزشکی قانونی گرفتم. حالا هم دارم سعی میکنم به کلانتری بیارم و اونجا تعهد به سازش بده. برام دعا کنید زندگیم با وجود یه بچه کوچیک خیلی نابسامانه.
جایی که راه نیست خدا راه می گشاید
سلام مونی جان. این تاپیک خیلی بهم کمک کرد. روز بعد دعوا رفتم کلانتری و نامه برای معرفی به پزشکی قانونی گرفتم. رفتم به پزشکی و یک ماه و نیم طول درمان گرفتم. بعد نامه پزشکی قانونی رو بردم کلانتری و اونجا هم بهم گفتن میتونی طول درمانو ببری دادسرا و ازش شکایت کنی. نامه رو بردم دادسرا و شکواییه تنظیم کردم و بهم گفتن شکواییه رو ببر کلانتری. شکواییه رو بردم کلانتری و اونجا هم پرونده تشکیل دادم . بهم گفتن خودت باید بیای مامور ببری تا احضاریه رو بده دست شوهرت. چون همه کارامو داشتم پنهانی انجام میدادم گفتم نمیشه بابام بیاره. اونا هم قبول کردن و بابام فقط از دور خونمونو به مامور نشون داد و مامور احضاریه رو به دست شوهرم داد و گفت اگه تا سه روز کلانتری نیاد و توضیح نده حکم جلب صادر میشه. تا همینجا پیگیری کردم و قضیه ما ازطریق کدخدامنشی به اصطلاح حل شد.
ولی تونستم یه مقدار ترس تو دلش بندازم و بگم که از قانون اطلاع دارم. تهدیدش کردم و گفتم اگه این دفعه دست روم بلند کنه دیگه خونه رو ترک میکنم و مامور و حکم جلب میارم. در ضمن روز بعد دعوا اول میخواستم برم حمام و بعد برم پزشکی قانونی که بهتر دیدم تا آثار ضرب و جرح مشهوده برم طول درمان بگیرم و بعد از اینکه اومدم رفتم حمام. ولی چیزیکه از همه زنای کتک خورده از همسرشون میدیدم تو پزشکی قانونی این بود که مردی که دست بزن داره آدم نمیشه. شوهر منم اولین بارش نبود که این کارو میکرد. فقط به خاطر بچه م بازم گذشت کردم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. دوستان دیگه هم بیان تجربیاتشونو بگن
جایی که راه نیست خدا راه می گشاید
الهی دستشون بشکنه...........نامرد منو با کمربند میزد....

شاهد هم دارم....دیروز زنگ زدم دادگاه یکی از دوستهام اونجا کار میکنه گفت 90 درصد کار شما تموم شده پرونده به نفع شما بوده فقط مونده دفاعیه اخر........
اصولا مردی که دست بزن داره و یا مردی که اهل خ ی ا ن ت کردنه و یا مردی که معتاده هیچ وقت ادم نمیشه

ترسوندنش هم شاید باعث بشه یه مدت بی خیال شه

من بارها وبارها این موضوع برام ثابت شده
بلاخره منم بزرگ شدم منم مامان شدم مامانه یه پسمل خوشمل......آرسام جونم 19 خرداد 93 اومد تو بغلم
دو تا از نامه های پزشکی قانونی که دارم شکایت نکردم چون تصمیم به طلاق نداشتم ولی یکی اخری رو شکایت کردم..

میخوام طلاق بگیرم وکیلم میگه دیه فقط به اخری تعلق میگیره دو تای دیگه تو طلاق خیلی تاثیر داره...........

بچه ها من دندونم شکته صورتم زخمی شده بود و تمام بدنم کبود...........به نظرتون چقدر دیه مییاد.......
مونی جون همه این راه ها رو که خودت اول گفتی رفتم............

من اگه سری های قبل شکایت میکردم و بر میگشتم شوهرم زندگی رو برام جهنم میکرد شوهرم از دو تای دیگه خبر نداشته بود تو دادگاه که مدارکمو نشون دادم جا خورد...
2810