2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75369 بازدید | 462 پست
منم اول فکر میکردم که شوهرم درس میشه اما دیدم روز به روز هم داره بدتر میشه..............

سری قبل انقدر مشت به سرم زد که خودش زنگ زد به 115 منو برد بیمارستان........

به وکیلم گفتم میتونم یک نامه از بیمارستان بگیرم که این خیلی فجیع منو میزنه میگه همین که نامه پزشکی قانونی داری کافیه
واسه من که نامه های پزشکی قانونی رو بردم خوب بود اول شوهرم گفت من نزدمش که شاهد اوردم که خودش منو زده

از خونه هم بیرونم کرد.........

الزام به تمکین هم گرفته که به احتمال 90% رد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من میخوام یه مثال ساده براتون بزنم تا بدونید که چگونه میشه سدها و مانع ها رو از زندگی برداشت...... من خودم اوایل زندگیم خیلی از شوهرم می ترسیدم..... اونقدر میترسیدم که حتی برای رفتن به خونه ی مامانم باید کلی با خودم کلنجار میرفتم.... کلی غصه میخوردم.... کلی نقشه می کشیدم تا اینکه شوهرم اجازه بده برم خونه مامانم..... این ترس تا مدتها با من بود.... فکر میکردم که اگه برخلاف میل همسری رفتار کنم با طلاق و جدایی و مشکلات بعد اون مواجه میشم.... یه روز طلسم این وضعیت رو شکستم.... و با شجاعت جلوی همسری ایستادم و فهمیدم نه اونقدرها هم که فکر میکردم مشکل و مانعی سر راه نیست.... این فقط حس ترسی بود که اون موقع در من بوجود آمد و تا مدتها ادامه داشت
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
مثل این داستان:

داستان ماهی آکواریوم یک تحقیقی بود که برخی از زیست شناسان و دانشمندان روی دوتا ماهی گوشت خوار بزرگ و یک ماهی ساده کوچک امتحان کردند
توی یک آکواریوم یک ماهی بزرگ گوشت خوار انداختن که تغذیش رو از ماهی های کوچک انجام میداد
بعد وسط آکواریوم یک شیشه گذاشتن و یک ماهی کوچک که غذای ماهی بزرگه بود هم اونور شیش انداختن
وقتی ماهی بزرگه ماهی کوچیکه رو دید همش برای رسیدن بهش و خوردنش تا میخواست بره اونور آکواریم میخورد به شیشه ای که دیده نمیشد
محقق ها گذاشتن مثلا یک ماهی این روال ادامه پیدا کنه و ماهی بزرگه کم کم از تلاش دست کشید
چون هر بار که میخواست بره میدید نمیشه
بعد از مدتی شیشه رو برداشتن
میدونید چه اتفاقی افتاد؟
حیرت انگیز بود
ماهی کوچیکه همش کنار ماهی بزرگه راحت شنا میکرد اما ماهی بزرگه یکبار هم بهش حمله نکرد
چون همش فکر میکرد اگه حمله کنه بازم میخوره یه چیزی که مانعش میشه
به همین راحتی ماهی بزرگه توی ذهنش یک سد و مانع برای خودش ساخته بود
حالا منم امیدوارم شماهم همچین سدی برای خودتون نسازید
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!
من تو اطرافیانم این مورد ها رو زیاد داشتیم و دیدم زنی که وارد مراحل قانونی شکایت از شوهرش میشه وقتی موفقه که بخواد طلاق بگیره وگرنه ترسوندن شوهرش فقط بدبختی خودش رو بیشتر میکنه و شوهرش بیشتر ادیتش میکنه

اون کسی که این مشکلو داره دقیقا میفهمه من چی میگم

.... ی من همین مشکلو داره حتی میترسه طلاق بگیره با اینکه کلی پشتیبان داره میگه میدونم بعد طلاقم شده میادو طلافی میکنه چون یه ادم روانیه

شاید بگید مگه مملکت قانون نداره و از این جور حرفا اما پدر من وکیله و تو پروندهاش کلی زنهای بیچاره هستن که قربانی این مردای روانی شدن

خلاصه ی کلام اگه شوهرتت اینطور ادمیه به فکر درست کردنش نباش و هرجور شده طلاقتو بگیر
بلاخره منم بزرگ شدم منم مامان شدم مامانه یه پسمل خوشمل......آرسام جونم 19 خرداد 93 اومد تو بغلم
یلدا جان شما که بچه نداری زودتر خودتو نجات بده و جوونی تو پای اون نریز مگه چندبار قراره زندگی کنی
بلاخره منم بزرگ شدم منم مامان شدم مامانه یه پسمل خوشمل......آرسام جونم 19 خرداد 93 اومد تو بغلم
تر بیت کننده هاشون دارن توی قبر عذاب میکشن این چه رسمیه آخه مگه ما انسان های اولیه هستیم که بجنگیم و کتک کاری کنیم گریه کردم برات دستش بشکنه

عقل داریم باید حرف بزنیم

برای زدنش دلیل داشت؟مثلا چی میشه که میزنه؟
2810