2777
2789
اگه مشکلش حاد هست میتونی بری داروخانه بپرسی فکر کنم چیز خوشمزه باشه که بهش بدی فکر کنم یه جور پودر از داروخانه گرفتم خوشمزه بود برای بچه ها هم مناسب بود ولی در کنارش الو و تمر هندی و این چیزا هم بهش بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از عطاری ترنجبین بگیر میگه طرز استفاده اش رو خودش و بهش بده
سلام,میشه برای شادی روح پدرم دعاکنید و یه فاتحه براش بخونید خداهمه رفتگان رو بیامرزه,امین و اینکه شروع کردم واسه درس خوندن برا ارشد...دعا کنید اراده ام قوی تر بشه و سال بعد به هدفم برسم. ان شاالله ممنونم
بیشتر ببینید
والا پدر من وقتی توی بارداریم میخواستم لباس نوزادیهای بچمو نشون بدم خیلی صریح به همه و خود من گفت جمع کن زودتر و دستمالی نکنین لباس بچه رو.میکروب میگیره. حتی صورت بچمو تا چندین ماه نبوسید. فقط دستاشو. اونوقت بعضی مادرشوهرا که خودشون مادر هستن رعایت نمیکنن.
LilySlim Weight charts
سلام دوستان راستش من عضو این سایت نبودم اما هرازگاهی تجربیات مامانای مهربون را میخوندم و ازش استفاده میکردم تا اینکه دخترم که 3 ماهه دیگه دو سالش میشه، یبوست شدیدی گرفت (غم و غصه و سختیهایی که من تو این مدت کشیدم را فقط مامانایی میتونن درک کنن که این مشکل را داشتن.) خلاصه سرتون درد نیارم نزدیک به سه تا دکتر عوض کردم از شیاف بیزاکودیل (برای مواقع حاد، مثلا مواقعی که 4 یا 5 روز پی پی نمیکرد) گرفته تا شیاف گلیسیرین و شربت لاکتولوز و انجیر، همه را برام هر کدومشون یه طریقی تجویز کردن ولی هیچ کدوم جواب نداد) کارم شده بود گریه. همه جور خوراکی فیبر دار و مایعات و روغن زیتون و... را هم مرتب براش استفاده میکردم ولی هیچ اثری نداشت. تا اینکه اتفاقی، مامانم گفت خوبه یه زنگ به داییم که پزشک عمومیه ولی خیلی مطالعه جانبی میکنه و باسواده بزنیم و ازش کمک بخایم. زنگ که زدیم کفت این بچه تمام وقتایی که گریه میکنه، زور نمیزنه که پیپی بیاد بلکه داره سعی میکنه جلوی اومدنش را بگیره و راست هم میگفت دقیقا همینطور بود. گفت استفاده از شیاف باعث ایجاد ترس و درد شدید و در بسیاری از موارد ایجاد زخم در مقعد بچه ها میشه و بعد از اون هرچقدر هم دارو و ملین استفاد ه کنه فایده ند اره چون نمیزاره تخلیه بشه و آب مدفوع از بین میره و خشک میشه. داییم گفت یکی دو.بسته پودر پیدرولاکس از داروخونه بگیر و هر بار که میخای بهش مایعات بدی یه قاشق غذاخوری بریز تو شیشه اش و بده بخوره و انقد ر بده بخوره تا مدفوعش شدید اسهالی بشه و محتویات رودش کاملا پاک بشه( این پودر پودری است کاملا بی بو و بیمزه که اصلا بچه متوجه نمیشه و کار شیاف را میکنه البته بدون ترس و درد و زخم) و بعد که خالی شد یه شربتی تجویز کرد به نام PEG oral solution 40 % ((البته هر داروخونه ای این شربت نداره و کمیابه ولی اگه داشته باشن بدون تجویز پزشک میدن چون تر کیب چند گیاهه و .. فرمولاسیونه بی ضرری داره) که گفت تا سه روز، روزی سه قاشق غذاخوری شروع کن و بهش بده و اگه یبوست بعد از سه روز رفع شد که این روند را ادامه بده تا سه ماه( تا یبوست کامل درمان بشه گفت اگه قطع کنی فایده نداره و یبوست سیکل درماتی طولانی مدت داره) و اگر درمان نشد به سه روز هر روز 3.5 قاشق غذاخوری در روز افزایش بده و اگه درمان شد همون را ادامه بده اگر نه بکنش سه روز هر روز 4 قاشق در روز و به همین ترتیب و گفت به 12 قاشق در روز هم میتونه برسه و این دارو هیچگونه عوارضی نداره. خلاصه من با همون سه قاشق در روز شروع کردم و دقیقا در روز سوم به نتیجه رسیدم و شکر خدا از شرش خلاص شدم. الان هم دخترم خوبه خوب شده. دوستان پس خواهشا باشیاف بچه ها را نترسونید و عذاب ندید. اگر کسی هم این مشکل داره و سنش با بچه من فرق داره دوست داشت به این آدس ایمیل بزنه تا از داییم دوز شربت را بپرسم. roze802000@yahoo.com ایشالله که هیچ مادری مریضیه بچش نبینه. التماس دعا