2777
2789
عنوان

عمل نوزادم😔

722 بازدید | 44 پست

از غصه نمیدونم کجا پناه ببرم.کاش خدا وجود خارجی داشت تو چنین مواقع بغلش میکردی.چقد ما ادما تو این دنیا تنهاییم.کاش یه نفر پیدا میشد میگفت بچه منم مث بچه تو بود.این بیماری های نادر چقد کوفتن.وااای خدا.به دادم برس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله به خیر بگذره عزیزم جز خدا کیو داریم توکل کن به خودش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
الهی عزیزم چیشده فداتشم

بچم در رفتگی زانو ولگن داره مادر زادی.هفت ماهگی یه پاشو عمل کردیم حالا دوهفته دیگه یه پای دیگش.اللن یک سالشه.اون روز که خیلی سرش نشد جهنمی بود الان یاد اون روزا وتکرارش واینکه سرش میشه داره دیوونم میکنه

عزیزم خدا به دلت آرامش بده . خداروشکر که مشکل حادی نداره . انشاالله به سلامتی عمل میکنن و دیگه خوبه خوب میشه 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
بچم در رفتگی زانو ولگن داره مادر زادی.هفت ماهگی یه پاشو عمل کردیم حالا دوهفته دیگه یه پای دیگش.اللن ...

الهی فدای دلت شم عزیزم

ازغصه و ناراحتیت منم ناراحت شدم

نگران نباش 

تو مادر قوی ای هستی 

سعی کن خودتو نبازی 

من مادر نشدم تا حالا

ولی میدونم سخته درکت میکنم

عزیزم به خودت مسلط باش خوب میشه انشاالله

میتونه قشنگ راه بره؟

2810