2777
2789
عنوان

بافتنی،عروسک بافتنی

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 28 پست
باهم چقد می دین یعنی تعداد بالا 

عمده سری 50تایی 

اون پستونکی ها دونه ای 12/000 تومن میشه 

و 25/000 تومانی ها که سایز متوسط هستن 20/000 تومان میشه 

35/000 تومانی ها ،دونه ای 30/000 تومان حساب میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم، 35 تومن 

موفق باشی،قیمتشم خوبه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
مرسی ، قیمت پارسال دارم میگم با اینکه خرید جدیدم کاموا و الیاف گرون شده بود 

اره عزیزم خبر دارم...مامانم برا سیسمونی بچه خالم دوسال پیش عروسک رفت دونه ای ۱۵۰ خیلیم کوچیک بودن😑😑

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
خوبه انشاالله موفق باشین عزیزم  اینم چند نمونه کارای ما 😁😁انشاالله پیرو ...

خیلی قشنگن ، عروسک قلاب بافی هم خیلی سخته و کار میبره واقعا ، نمایشگاه هم چند ماه تعطیل شده 

همین که سلامتیم خدا رو شکر 

انشاالله نمایشگاه ها قراره به زودی باز بشه 

خیلی قشنگن ، عروسک قلاب بافی هم خیلی سخته و کار میبره واقعا ، نمایشگاه هم چند ماه تعطیل شده  ه ...

اره با قلاب سخته اگه یه روز بشینیم یه دونه کامل می شه انشاالله باز بشه نمایشگاها یکم دستمون راه بیفته 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن