2777
2789
عنوان

اگه شما دختر داشتين اسمشو چي ميزاشتين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 76735 بازدید | 1659 پست

سخت هرین لحظش موقعی بود که بهم میگفتم خانووم بچت میمیره ازم امضا گرفتن که نمیمونه منم رو تخت زایمان درحال گریه کردن بهم میگفتن اینجا اروپا نیس که بمونه حتی نامردا تو گزارش زایشگاه بچمو مرده زدن هیچوقت نمیبخشمشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااییی اصلابه نیلاربط نداشت من چقد فضولم آخههه.کلابه من ربط نداشت😢😢😢

عیبی نداره گل☺☺☺

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
2803
چند سالشه؟ کاش یه چیز دیگه میذاشتی اسم ماشینه

عزيزم اسم سانيا رو گذاشتن رو ماشين. مثل اينه كه بگين پگاه اسم محصولات لبنيه چرا ميذارن رو بچه!!!!!! 

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
2804
2805

گل دخترم آوین 😍

اونْقَدر آدَما قَبلِ مَن ُُ تو غُصه خوردَنْ،لَبِِ پَنجِره سیگار کِشیدَن،عـاشِق شُدَن،فارق شُدَن،اونْقَدر آدََما قَبلِ مَن ُُ تو بُردَن،باختَن،اومَدَن،رَفتَن،اونْقَدرآدماقَبلِ مَن ُُُُ تو بِه گُذَشتَشون فِکـر کَردن،حَسرَت خوردَن،بُغض کَردَن...اَلان کُجان؟؟؟ رَهاکُن رَفیق... مَگه قَراره چِقَدر عُمر کُنیم؟؟؟هَمَمون خیلیــ چیزا داریمْ کِه دیگرانْ حَسرَتِشو دارَند...میگذَرهـ...خُوشْْ باشْ...✓
2801