سلام دوستان به خاطر عدم رعایت برخی کاربران مجبور شدیم برنامه ای جدید برای بخش فروشگاه در نظر بگیریم
از این ساعت به بعد هر تاپیکی در بخشی بجز فروشگاه زده شود بی درنگ حذف خواهد شد و نکته دوم اینکه برای تبلیغ تاپیک قدیمی اگر تاپیکی حاوی لینک میگذارید باید تمام تاپیکهای قبلی حاوی لینک تاپیک اصلی حذف شده باشد در غیر اینصورت تاپیک جدید نیز حذف میگردد
نکته اخر اینکه در صورت تکرار عدم رعایت این قوانین صاحب تاپیک بمدت یک هفته یا بیشتر قطع دسترسی خواهد شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم خاتون خوندم نامه تونو قبلا هم تاپیک رو دیده بودم یک کم اگر سعه صدر به خرج بدهید آنقدر خوب است آنقدر زندگی زیبا می شود شهید و نامش با گفتن هیچ کلمه ای گرد و خاک نمی گیرد شهید به اعتبار معامله ای که با خدا کرده، همیشه مقامش محفوظ است. هیچ کس هم به کسی که برای امنیت جامعه اش، از جان مایه گذاشته، بی احترامی نمی کند. در بحث ها آرامش را حفظ کنید. به هم احترام بگدارید. تا احترامتان حفظ شود. نینی سایت دادگاه ندارد که قضاوت کند. نی نی سایت یه خانه است و ما ساکنین آن. با هم مهربان باشیم
عمو درسته ..اینجا ما هر روز بحثهای نامتعارف زیادی میبینیم ... گاها هم چشم بسته رد میشیم ...ولی این درست نیس کسانی انقد تو سایت احساس قدرت کنن که اشخاصو متهم به مروج خشونت طلبی کنن.
من نرفته بودم سرعتم حلزونی شده بود یک لحظه بخاطر معاون مدیر که نام کاربریتونه فکر کردم آقا باشین.. شما خااااانومی تاپیکم تو قسمت فروشگاه اسمش چیه چرا پیداش نیست