2777
2789
عنوان

کاربری های قدیمی مسدود

| مشاهده متن کامل بحث + 13311 بازدید | 267 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جناب آقای زاهد مشکل من هنوز حل نشده !!!

نام کاربری قبلیم به دلیل تغییر ایمیل مسدود شده و از انجائیکه ایمیلی رو که وارد کردم اشتباه میباشد و یک حرف a کم دارد تایید کاربری برای ان ایمیل اشتباه میرود و هیچ کاری نمی تونم انجام بدم برای تایید کاربری ام .
نام کاربری لنا میباشد و ایمیلی که به اشتباه وارد شده lena.dance@yahoo.com
و ایمیل صحیحم lenaa.dance@yahoo.com
میباشد . خواهشمند است بررسی فرمایید
آقای زاهد سلام
تو رو خدا یه فکری به حال موتور جستجوی سایت بکنید!!!خیلی وضعش خرایه!!!

جالا نه در حد گوگل ولی تو اگه تو همون مایه ها بشه دیگه چه بهتر
اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
با سلام من کاربری خودم و می خوام می خواستم به روز باشم آدرس ایمیلم و ویرایش کردم بعد دیدم تایید می خواد از ترس اینکه تاریخ کاربری م تغییر کنه از یکی از دوستان خواستم از نی نی یار بخواد ویرایش من و حذف کنه بعد متوجه شدم دوباره تایید می خواد و به این طریق کلا مسدود شدم خواهش می کنم کاربری من و بر گردونیین من ایمیل مسدود و نمی تونم تایید کنم ولی ایمیل اصلی رو به شما ایمیل کردم در قسمت ارتباط با ما و یه ایمیل جدید فرستادم اگه لطف کنید اون و ثبت کنید کاربری من با همون تاریخ ثبت نام سال 87 برمی گرده
من کاربر عسلی (مامی محمد مسیحا) هستم
منم دوست دارم اسم کاربریم viana باشه ممنون
البته دوست ندارم تازیخ عضویت و تعداد پست هام تغییر کنه
با تشکر کاربر قدیمی شما
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
2810