2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 66 پست
اگه تو انتخابات امریکا باز ترامپ رای بیاره ایران عملا از گرونی منفجر میشه

ایشالا بره بمیره

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنین بیاد پایین ماهم قراره امسال عروسی کنیم😃

انشالله ....بسلامتی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
تازه ماشینم موقتا ارزون شده تا قرعه کشی تموم بشه باز قیمتش نجومی میره بالا 

ب فنا میریم 

من الان از طلا فروشی اومدم...طلا گرمی 820بود ولی 670تومن ازت میخرن ..حدود 150 اختلاف

واقعا؟؟توسایت زده الان ۷۰۰

انشالله ....بسلامتی

خدادبه داد همه برسه اونا که فکر اقتصادی دارن فقط از آب گل آلود ماهی میگیرن ماهاهم دست و پاهامون رو هواست ضرر پشت ضرر،،،الان ما دامداریم قیمت گوشت خیلی اومده پایین ،محصولات دامی،،،کلا باید از جیبمون بدیم خرجشو، خدا لعنت کنه باعث و بانی این همه گرونی و چیزایی که برا خودشونه گرون اونوقت محصولات کشاورزی و دامی روز به روز قیمتاش میاد پایین ،وقتی محصول تل انباره مرزا رو میبندن صادرات نشه همون که محصول کم میشه مرزا رو باز میکنن گرونی رو دعوت میکنن بیاد، دلم خونه😢😭

صددرصد الان به خاطر ثبت نام ماشین همه دارن طلاهاشونو می فروشن به همین خاطر تقاضا کم شده و فروش از ...

این ثبت نام چجوریه؟ واقعا دارن ارزون میدن یا کاسه ای زیر نیم کاس اس؟