2777
2789
عنوان

مامانای گل میشه راهنماییم کنید

7 بازدید | 28 پست
پسرم شصت و دو روزشه از اول چون شیرم کم بود بهش کمکی دادم وزنش هم خوبه تقریبا شبانه روز دو یا سه بار کمکی میدم شما ها چقدر به بچتون شیر میدید ؟پسرم شیرخشک حدود 80 سی سی میخوره کم نیس ؟شیر خودم هم حدود یک ربع خوبه ؟ انقدر وسواس دارم شبها شیرم رو میدوشم بهش میدم که از سیر شدنش خاطر جمع باشم آخه زیر سینه زود میخابه میترسم سیر نشه بعدش تازگیا شبها زیاد میخابه و خودم بیدار میشم با شیشه بهش میدم. تو خواب برا شیر گریه نمیکنه گاهی فقط صدا در میاره شما بچه هاتون تو این سن چطور بودن ؟ چقدر میخوردن شب چقدر میخابیدن اشکال نداره بذارم بخابه تا خودش شیر بخاد بعد بهش بفم راهنمایی بدید به این مادر وسواسی
پیج خوشمزه من @angel__dessert
دخترکرد دختر من 11مرداد بدنیااومد همسن دخترمنه پسرت؟
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دوماهگی دیگه ولش کن بذار بخوابه بیدار کردن لازم نیست اگه گشنش بشه بیدار میشه
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
منم دخترم خودس شبا 1بار وصبحساعت 6برا شیرخوردن بیدارمیشه
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.
2810