2777
2789
عنوان

به نظزشما شرق تهران بهتره یا غربش چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30366 بازدید | 114 پست
خانم الیزه عریز لطفا به مردم تهران احترام بزارید همه جا خوب و بد داره چه شرق چه غرب چه شمال و چه جنوب
پولدارى؛ منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد گدایى؛ صفت است ربطى به بى پولى ندارد دانایى؛ فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد نادانى؛ یاوه گویى است و ربطى به زیاده گویى ندارد یار؛ همدلى است و ربطى به همراهى و پر کردن کمبود ندارد دشمن؛ نمایشى از کمبودها و ضعف هاى خویش است و ربطى به بدسرشتى و بدخواهى طرف مقابل ندارد
یه جوری حرف میزنید انگار درباره اروپا و آفربقا دارید بحث می کنید کجا خوش است آنجا که دل خوش است خونه ما پاسداران بود به خاطر محل کارم اومدم شرق خیلی هم راضیم چون دیگه تو ترافیک نیستم هرچند همه مارو سرزنش میکنند چر پاسداران ول کردیم اومدیم شرق برادرام و خواهرام همه شون شمال تهرانند ولی برام مهم نیست مهم اینه که از خونه تا اداره 5 دقیقه راهه در ضمن همسایه هامون اکثرا قدیمی محل هستند حتی چندتاشون 50 ساله ساکن اینجان حتی بیشتر چون این محله قدمت بالایی داره در ضمن امنیتش خوبه آدماش سنتی ترن دنبال تغییر ظواهر خودشون نیستن همه خودشونن برا همین اینجارو دوست دارم
و ناگهان چقدر زود دیر می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همه جای تهران پر از مهاجره همین سبک حرف زدنهای بعضیا که دارن درمورد شرق و غرب صبت مینن گویای فرهنگ و اسالتشونه ضمنا تهرانی بدن یا شهرستانی بودن نشانه فرهنگ و اصالت هیچ شخص و قومی نیست و هیچ انسانی از دیگری برتر نیست این خود ادمها هستن که با نوع گفتار و ادبیاتشون اصالت و سطحشون رو تعیین میکنن و تهران ارث آبا اجدادی هیچ کس نیست که بخوایم بگیم کی مهاجره کی غیر مهاجر خوبه همه ایرانی هستیم و کشور خودمونه ما اینقدر شهرستانی موفق و با ادب و با کلاس داریم که اون اصیلهای تهرانی به گرد پاشون نمیرسن به نظر من بهترین ا برای زندگی کردن تو تهران منطقه یک هست .نیاوران .دزاشیب.فرمانیه .کامرانیه .زعفرانیه.الهیه ممکنه بعضی جاها رو فراموش کرده باشم ولی به نظرم بقیه جاها هم سطح هم هستن ولی همین راه اندازی مرو و بی ار تی از شمال به جنوب و از شرق به غرب حتی دتجریش و چهار راه فرمانیه رو پر از دوره گرد و دت فروش و مهاجرای افغانی و گدا کرده سر چهار راها پر هستن ولی کلا براس سکونت بهترین نقاط هست
من که تهرانی نیستم یک سال هم بیشتر نیست تهران زندگی میکنم و از شرق تهران هم خدایی اطلاعاتی ندارم ولی جایی که من زندگی میکنم برام خیلی خوبه به همه چیز دسترسی دارم شلوغ و پر سر و صدا هم نیست کلا بستگی داره خودت چی رو بپسندی ولی شماها دوستان نظر دهنده معرکه این! همچین از اصالت و فرهنگ و کلاس و ال و بل حرف میزنین که انگار فقط تهرانی هایی که هفت پشتشون توی تهران بودن از این مواهب بهره بردن و بقیه مردم خیر. همچین حرف از مهاجر و غیر مهاجر میزنین که انگار سایر مناطق ایران یک مشت در و دهاتی بی فرهنگ و از تمدن به دورن و حالا اومدن تهران عزیز رو به گند کشیدن. حکایت یکی از دوستان ماست که سالی دو بار میرفت تهران خونه داییش همچین قیافه میگرفت انگار میره اروپاگردی منم فکر میکردم اون جنبه نداره ولی حالا میبینم نهههه جو تهران همینه ظاهرا!
به قول دوستمون کجا خوش است همانجاکه دل خوش است
پولدارى؛ منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد گدایى؛ صفت است ربطى به بى پولى ندارد دانایى؛ فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد نادانى؛ یاوه گویى است و ربطى به زیاده گویى ندارد یار؛ همدلى است و ربطى به همراهى و پر کردن کمبود ندارد دشمن؛ نمایشى از کمبودها و ضعف هاى خویش است و ربطى به بدسرشتى و بدخواهى طرف مقابل ندارد
نارمَک نام محله‌ای واقع در شمال شرق تهران است. در گذشته دهی در ۹ کیلومتری جنوب شرقی تجریش و ۵ کیلومتری راه شوسهٔ دماوند به تهران بوده است.[۱] محله نارمک تهران که به محله صد میدان معروف است، دارای ۷/۱۲ کیلومتر مربع مساحت و سه ناحیه شهری است. ۸۹ هزار و ۱۰۳ خانوار با ۳۳۶ هزار و ۷۷۲ نفر جمعیت دارد. این منطقه یکی از قدیمی‌ترین مناطق تهران است که در قدیم، نام آن ده نارمک بوده است، یکی از مناطق خوش آب و هوا و سردسیری تهران به شمار می‌رود. این محله که در ضلع شمالی محله تهران‌نو واقع شده، به همراه محله تهرانپارس در دههٔ ۲۰ توسط فرانسوی‌ها ساخته شد. این محله دارای ۱۰۰ میدان سرسبز می‌باشد و میدان نبوت (هفت حوض سابق) در نارمک حالت مرکزی و تجاری دارد و از شمال و جنوب به سی‌متری نارمک (خیابان آیت) و از شرق به غرب به خیابان گلبرگ متصل می‌شود. این محله دارای مسجدهای بسیار است که یکی از مساجد معروف مسجد جامع نارمک در خیابان سمنگان است. نارمک از شمال به خیابان فرجام از غرب به بزرگراه امام علی(ع) و از شرق به بزرگراه شهید باقری و از جنوب به خیابان دماوند تهران‌نو و خیابان نظام‌آباد متصل می‌گردد. خیابان‌های مهم آن آیت، شهید ثانی (46متری‌ نارمک) ، هنگام، رسالت، سامان، سمنگان، دردشت، فرجام و مدائن و قنبریان و ارشی و سهیلیان و ... است. میدان های مهم نارمک عبارتند از میدان نبوت ، هلال احمر ، 79 ، 72 ، 90 و 100 این محله در سال ۱۳۳۰ شمسی برای سکونت فرهنگیان آموزش و پرورش ساخته شد
خونه برادرم زعفرانیه است یه شب اومدن خونه ما به خاطر بچه ها شب خوابیدن فردا صبحش گفت بعد از مدتها شب تا صبح در آرامش خوابیدم گفتم چرا گفت تو کوچه مون دارن خونه ١٢طبق می سازند ، یه پیتزایی سر خیابونمونه که تا نیمی از شب سرو صدای افراد و اکثرا دعواهای بین پسر و دخترا و بعدشم خیابونمون سربالاییه تا نصفه شب ماشینا ویراژ میدن از سرو صدا خوابم نمیبره بعدشم میگفت همینکه خونتون دنجه و نزدیک محل کارته بهترین منطقه ست نظرش عوض شده بود ، قدیما شمال شهر به خاطر خلوتی و خوش آب و هوایی عالی بود الان که هم آلودگی داره مثل بقیه جاها هم خونه های قدیمی رو کوبوندن جاش برج های سربه فلک کشیده ساختن که پر از جمعیته در ضمن من از خیابونای باریک و تنگ و سربالا سرپایینیش خوشم نمیاد
یکی از زن برادرام از شهرستانه ٢ساله ازدواج کردن خونه برادرم به قول زن دادش بالاشهره ولنجک میشینن، اومده بود خونه مون از اول تا آخر میگفت وای من به هوای اینجا عادت ندارم نه که اینجا پایین شهره ما بالا شهریم هی می گفت من بچه بالام ،بیچاره برادرم از خجالت رنگارنگ میشد ،تو دلم خندم گرفته بود به چه چیزایی مینازه دیگه الان تو ادبیات تهرانی ها بالا شهر نمیگن در ضمن تو ٢ساله اومدی تهران برا من کلاس میذاشت چیزی نگفتم ، گفتم بذار خوش باشه طفلک چیزی برای بالیدن نداره طفلک
ای بابا صاحب تاپیک رفته خونشو خریده اسبابشم کشیده حالا به عده اینجا همش دارن پز محلشونو میدن.بیچاره یه سوال کرده بودا .بابا خوشبحال هر کسی که محله ای که توش زندگی می کنه رو دوس داره.ماشالا ...
به این سرعت سارا جون
واااااای سارا چه بی اعصاب ، باور کن این موضوع اینجا نیست تو محل کار هم بعضی میان از بالاشهر نشینیشون میگن واقعا آدم نمیدونه چ جور بهشون بفهمونه تهران دیگه تهران قدیم نیست که فقط شما شهر و جنوب شهرش قابل سکونت بود
عزیزم من حرفم موضوع مهاجرت نبود کاربدیه گفتم همه جا خوب و بد داره به ساکنین محله های دیگه توهبن نکنید همین
در ضمن من دوستان آشنایان عزیز و محترمی تو شهرستاهای مختلف دارم خیلی هم باشعورو باکلاسن