2777
2789

سلام من خودم اینو درست کردم خیلی خوشمزه است

فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و جعفری را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مواد لازم:
سیب زمینی پخته رنده شده و له شده
جعفری تازه خرد کرده
فلفل سیاه: یه عالمه
نمک
نان لواش

روش تهیه:
سیب زمینی رو با جعفری و نمک و فلفل مخلوط میکنیم.

تموم شد ) از اینجا به بعدشم بستنشه که وقت زیادی نمیگیره.
برای بستن، نون رو به همین نسبت (از نظر طول و عرض) ببرید. اگه نسبتتون درست نباشه برای بستنش به مشکل میخورید و ممکنه نون کم یا زیاد بیاد. با یکبار بستن، دستتون میاد اندازه مناسب چقدیه. یه مقدار از سیب زمینی رو روی گوشه نون بگذارید و اون گوشه رو برگردونید روی مواد
بعد یه تای دیگه بزنید که یه ضلع دیگه از مثلث رو میسازه.

و بعد یه تای دیگه که باعث میشه ضلع دیگری از مثلث برای تای بعدی آماده بشه.

اینم که آخرین تای نون.

بعد روغن رو توی تابه گرم کنید. وقتی گرم شد، حرارت رو کم کنید و سمبوسه ها رو توش بچینید. وقتی که یه طرفش طلایی شد برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید. و نوش جان کنید.
نکته آخرش هم اینکه حتما شعله گاز رو کم کنید تا روغن کمتری به خودش جذب کنه

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
توی سمبوسه ی اصل جنوبی چیزی به نام گوشت چرخ کرده وجود نداره! سمبوسه یه غذای تفننیه اما اگه می خواید به عنوان یه غذای کامل باشه می تونید گوشت بزارید.
سمبوسه ی واقعی تشکیل شده از سیب زمینی پخته شده و ریز یا رنده درشت شده، جعفری و گشنیز( گشنیز بسیار خوشبو ترش می کنه ) فلفل به مقدار زیاد و ادویه مخصوص ( گراماسالا).