مواد لازم:
سیب زمینی پخته رنده شده و له شده
جعفری تازه خرد کرده
فلفل سیاه: یه عالمه
نمک
نان لواش
روش تهیه:
سیب زمینی رو با جعفری و نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
تموم شد ) از اینجا به بعدشم بستنشه که وقت زیادی نمیگیره.
برای بستن، نون رو به همین نسبت (از نظر طول و عرض) ببرید. اگه نسبتتون درست نباشه برای بستنش به مشکل میخورید و ممکنه نون کم یا زیاد بیاد. با یکبار بستن، دستتون میاد اندازه مناسب چقدیه. یه مقدار از سیب زمینی رو روی گوشه نون بگذارید و اون گوشه رو برگردونید روی مواد
بعد یه تای دیگه بزنید که یه ضلع دیگه از مثلث رو میسازه.
و بعد یه تای دیگه که باعث میشه ضلع دیگری از مثلث برای تای بعدی آماده بشه.
اینم که آخرین تای نون.
بعد روغن رو توی تابه گرم کنید. وقتی گرم شد، حرارت رو کم کنید و سمبوسه ها رو توش بچینید. وقتی که یه طرفش طلایی شد برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید. و نوش جان کنید.
نکته آخرش هم اینکه حتما شعله گاز رو کم کنید تا روغن کمتری به خودش جذب کنه