2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مروارید بانوی عزیز چهار ماه پیش سقط شد

قلبش نزد

تو بعضی تاپیکا رفتم یه پست گذاشتی و تا من برسم فقط اثارت باقی مونده بود

البته اگه میگی هر شب هستی خیلی کم پست میذاری
فصل آفتاب ملایم
الهییی عزیزم خدا صبرت بده یادته سر محمد. حسن اب هم نمیتونستی بخوری؟؟ اینستا داری؟؟ این دو. تا دخترای من از. صبح تا شب در حال اتیش سوزوندنن،نیلا سه سال و دو ماهش شده یک نفسم دوتایی تند. تند. حرف میزنند،ماشالا ده برابر پسرا شیطونی میکنند با هم
سلام دوستای عزیزم خیلییییییییییییییییییییی دلتنگتونم کاش میشد جمع شیم هیییییی روزگار یادش بخیر گلپونه جون دختر من هانا از پسر مامان هامون کوچکتره حدود یک ماه زهرا جون نی نیت به دنیا اومد یانه؟ غزاله جون خسته نباشی مامان نمونه
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
قربونت بشم خاله جوووووووووون خیلی لطف داری باباش رنگیه هزارررررررر ماشالله دخملای تو که عسلن تو دل برو و جذاب کیان دهنمو صاف کرد اما دیگه کامل با هانا انس گرفته اوایل خیلی دستش تو سر و صورت هانا بود
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
2810