2777
2789
سلام به همگی مصی جونم من تلگ رام ندارم وقتمو زیاد میگرفت پاک کردم واتس اپ دارم، مبارکه قدم نو رسیدت عشقم مانیا جون شما اسم کاربریتو عوض کردی؟؟ من غزاله مامان سوفی هستم، دخملکای من بزرگ شدن دیگه، نیلا ٢ سال و ٦ ماهش شده موفق باشید همگی بووووس
سلام سلام ای جووووووونم نعیمه گلی تو هم داری مامان میشی دوباره... مبارکه خانمی سیمین و زهرا و ندا
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جووووون غزالههههه ماشالله دخملات چقدر بزرگ شدن دلم میخواد ببینمشون واتسمو نصب کنم
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
نعیمه جون اخرین لیست مامانا همونه خیلیا هم تو فکرن
چه جالببببب نعیمه دخملم روز تولدش با شما یکیه!
منم امروز 7 هفتم تموم شده به لطف خدا ... خوش بحالت غزاله که توفیق اجباری داشتی و دومی رو زود اوردی ... مصی جان قدم دخملتون مبااااااااااارک ... مانیا جان من شما رو چرا یادم نیومد با عرض روم به دیوار البته !!! :))))))
این سرگرمی کم هزینه و ساده برای گروه سنی 3 تا 5 سال مناسب هست توی خونه به راحتی میتونید درستش کنید. به کمی پارچه ، یه دونه دکمه و یه نوار یا ربان نیاز دارید . هماهنگی بین چشم و دست کودک باعث افزایش دقت و خلاقیت کودک میشه آپلود عکس طرز کار : http://kaghaz-rangi.com/kids/1397_button_snake_toy
ای جووووون زهرا جون مبارکههههه ان شالله به سلامتی بارتو رمین بزاری چقدر خوشحال شدممممم ممنون سارا جون شما چطوری؟ اقا مهدیارمون چطوره؟ چقدر دلم واسه همگی تنگه یاد تینا به خیر
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم "اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ‌ الرّاحِمین" خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن برای خواندن آیات قرآن به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
مصی جون ممنون از تبریکت ...امروز وارد هفته ی 14 شدم .چقدر سریع داره میگذره این روزا .بچه ها بارداریِ قبلی یادتونه؟ چقدر حس ها فرق داره خیلی چیزا اولیش یه چیز دیگه است یه جور دیگه است مثل بارداری .الان خیلی اسونتر و کم ذوق تر از قبل دارم ادامه میدم اما پر مسئولیت تر و مادرانه تر . دعا کنید سالم ب دنیا بیاد .راستی غربالگری اول گفته احتمالا نی نیم دختره ولی خب صددرصد نبست .خدا کنه سلامت باشه هرچی بود رو سرما قدمش
سلام احوالات چطوره؟ دوستای عزیزم ای جوووون زهرا چقدر زود میگذره منم دقیقا همیت حس تو رو.داشتم تو بیمارستان که خیلی عالی بودم و همشم به خاطر این بود که تجربه داشتم.. من با موبایل آنلاینم چرا نمیشه واست پیام بزارم؟ ان شالله اول نی نیت سالم بعد دخمل باشه دخمل خیلی نازداره
2810