سلام سارگل خانم امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم زهراجون پسر منم سر چندتا چیز بدقلقی داره ولی نمیذارم دیگران روش برچسب بزنند . دکتر رفتن رو که نگو دیگه ، دکترا تعجب می کنند ازش . زهرا جون اگه تمرکزش خوبه و میتونه بیشتر کارها رو با دقت و با حوصله خاص سنش انجام بده ، شیطنت کودکیه . باهاش لجبازی نکنید که بد نشه . سارای گلم خوبی ؟ دلم تنگولیده بود . گل نازت چطوره ؟ سمیه جون کجایی ؟ خودتو به ما بنما . مهیا و مارال و ... مایای گلم من خودم وایبر ندارم ، اون یکی تاپیکی های دی ماهی دارن . سونیا جون مبارکه ، قدمش فرخنده باشه . خدا رو شکر می کنی اگه بگم بچم چندکیلوه ، منم باید غذا بذارم دهنش غزاله جون مبارکه ، درسته سخته مثل فامیل ما سه تا شدن ، اینم خدا خواست ، برای بعدی مراقب باش ؛ اگر نخواستیش قدمش سر چشم خودم ، بیچاره دوست من که حسرتشو می کشه ، اگه بیاریش بدی بهش کلی دعات میکنه ، تحصیلکرده و ثروتمند و مومن ، فقط خدا براشون نخواسته دیگه . فامیل ما 3 تا پشت هم داره یکی از یکی بهتر ، انشالله سومی بهترین و برترین و باافتخارترینش باشه . خدا رو به خشم نیاری ها گلم . اینا رو گفتم که قدرشو بدونی
عزیزم برو تو کار انتخاب اسم
تووکه بچه اولت آرومه ، اون یکی رو هم می خوای بذاری مهد ، بیخیال حرف بقیه ، حرفشون تموم میشه ، یه مدت میگن ، انها که از طرف خدا صحبت نمی کنن هرچی می گن درست باشه
سلام پری جون مبارکه . داری به حسودیم میندازیدها . البته هنوز زوده برای من
دوستان عکس گلهاتونو بذارید
به قول محمدحسن من ، مامان منو عکس بنداز گل دخترا من وقتی میام خونه مامانم اینا میتونم بیام تاپیک عکس هم میارم