2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستای خوب والله اینقدر این بچه ها از ما انرژی می گیرن که علیرغم میل باطنی ، متاسفانه فرصت نمی کنیم زیاد بیایم نی نی سایت . کیانا که تا میبینه تلویزیون روشن میشه میگه من می خوام cd تام و جری و باب اسفنجی و.. ببینم ، تا میام پای کامپیوتر میگه میخوام فیلم و عکس کیانا ببینم ! ، تا میخوام کتاب بخونم میگه مامان ببینم کتابتو !! ، دیگه موندم چیکار کنم راستش من 2 سال قبل رو برای تولد کیانا فقط یه مهمونی خودمونی گرفتم . امسال تصمیم داشتم تولد حسابی بگیرم که خورد به این بارداری و بازم نمیتونم . اول تصمیم داشتم توی مهد واسش جشن بگیرم ولی مهدش میگه 120 پول آقایی میشه که میاد واسشون کیبورد میزنه . پول کیکی که باید بگیرم و وسایل یکبار مصرف حدود 170 میشه + لباسی که بخوام برا تولدش تو مهد بخرم و کادوش و.. حدودا 500 باید خرج کنم . دیدم تو این شرایط نزدیک زایمان خیلی زیاده . واسه همین امسال رو هم توی خونه یه جشن خانوادگی می گیرم ایشالله سال آینده واسه هر دوشون با هم تولد میگیرم :-)
سلام من که به بهانه ویارم باز رفتم خونه مامانم اینا یه هفته ای اونجا بودم...پسرم خیلی حال کرد وقتی اومدیم خونه دلش واسه اسباب بازیاش تنگ شده بود می گفت مامان مهمونی خیلی خوش گذشت قربونش برم آقایی شده واسه خودش پسرم جدیدا اخلاقای بدش خیلی کمتر شده امیدوارم همینجوری بمونه...
سلام سونیا خوبی نینی جدسدت چطوره ؟ حامله ها تاریخ زایمانتونو بزارید دیگه ... نمیدونم غزاله چیکار کرده ... بچه ها به یادتونم ولی اکثر وقتا نمیتونم بنویسم ... تولد نی نی های سه ساله هم مبارک ............
سلام عزیزان کارای نمدی انجام میدم قیمتا بسیار مناسبه پارچه ها هم کیفیت بالایی دارن چه رنگ چه ضخامت( برای فروش هم موجوده) برای دیدن مدلای بیشتر به وبلاگم سر بزنید ممنون از توجهتون http://arzankade.blogsky.com/
خدایا دستامو بگیر
سونیا ببخشید ازبس دیر یه دیر آپ میشه تاپیک یادم رفت مشخصاته بچه ها رو بچه اولتون پسر بود ؟ دختر که جووووووووووووووونه شوهرم گاهی به شوخی که حرف مرگ میشه میگه نه نمیخام بمیرم میخام دختر داشته باشم .... قدمش مبارک باشه ایکاش این سزارین میشد با شروع دردا انجام بشه آخه چرا زود درشون میارن بچه ها رو !!!
زهرا جان اولیم پسره..این یکی دختره مرسی گلم...آره خیلی مشتاقم زودتر ببینمش این بار به قول خودت صبر میکنم تا هفته های آخر نمیذارم زود بچه رو در بیارن..آخه بچه های من کم وزنن میخوام این یکی بیشتر بمونه...شاید هم گذاشتم دردم بگیره
2810