2777
2789

اتاق نی نی های نازتون رو با نمدی های شیک و تک زیباتر کنید برای دیدن نمونه کارهای شیک و تک از کلوب و وبلاگ ما دیدن کنید :

کلوب تزیینات نمدی :
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435

وبلاگ نمدی :
http://felt-decoration.mihanblog.com/
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان
مسابقه مسابقه
عکس کودک دلبندتان را به این ادرس ارسال فرمایید تا به نا به نظر بازدیدکنندگان محترم 10 کودک برتر انتخاب و عکس دلخواه کودکتان را صورت روتوش البته هر کسی که از طرف والدین برگزیده شود تحویل بگیرید.
یک فرصت استثنایی ..............
اینم ادرس ماhttp://taknini.ir/
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
آرزو جون من واسه دختر نازت دعا میکنم نگران نباش به این راحتی که رو شنوایی تاثیر نمیزاره این عفونتا پیگیر باش ایشالا زودی حل شه...........وای این بچه ها تا بزرگ شن ما پیر میشیم

مریم جون اینجا دعوتی نیست خوش اومدی به جمع ما دوستم

پسر منم شبها شیر میخوره اونم با لیوان نی دار شبی 2 لیوان منم گاهی باید بیدار شم عوضش کنم وگرنه از جلو یعنی از بالای پوشکش نم میده هیییییییی خواهر زودتر 3ساله شن این مراحل از جیش گیری و از شیر گیری بگذره

بقیه کجان راستی از سودی و غزاله و نی نی هاشون چه خبر
سلام دوستان چقدر این مریض شدنهای بچه ها ناراحت کننده است. نیکانم امسال همش سرما خورده بود، این سری هم که یه آنفولانزای شدید گرفت با 6 شبانه روز تب و بی اشتهایی وحشتناک که بعد از داروهاشم بالا می اورد. باور کنید اون چند روز فقط با چند تا دونه کشمش زنده نگهش داشتم شیرم که دیگه نمیخوره!سال دیگه میخوام حتما واکسن بزنم بهش انشالله!
آرزو جان نگران نگین نباش انشالله که نیاز به جراحی نشه براش دعا میکنیم.
مهدیار هم حتما یه ترسی خورده، بهش آرامش بده سارا جان و بهش فشار نیار و اصلا به روش نیار کم کم لکنت از سرش میفته با حوصله به حرفاش گوش کن!
نیکان که هنوز جمله نمیگه فکر میکنم واسه اینه که به زبان اشاره عادت کرده راحت طلب شده خیلی وقتا کلماتی هم که بلده نصفه میگه و تا مجبورش نکنم کاملشو نمیگه!
راستی شیر شبانه دندون برا بچه ها نمیذاره بهتره هرچه زودتر از شیر بگیرین بچه ها رو باران جان و مریم جان، هرچی بچه ها بزرگتر بشن مشکل تره! خیلی سخت نیست عزمتون رو جزم کنید اما محبت و آماده بودن دائم غذاشون یادتون نره!
یادمون باشه که نگفته ها رو همیشه میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم!
سلام دوستان چقدر این مریض شدنهای بچه ها ناراحت کننده است. نیکانم امسال همش سرما خورده بود، این سری هم که یه آنفولانزای شدید گرفت با 6 شبانه روز تب و بی اشتهایی وحشتناک که بعد از داروهاشم بالا می اورد. باور کنید اون چند روز فقط با چند تا دونه کشمش زنده نگهش داشتم شیرم که دیگه نمیخوره!سال دیگه میخوام حتما واکسن بزنم بهش انشالله!
آرزو جان نگران نگین نباش انشالله که نیاز به جراحی نشه براش دعا میکنیم.
مهدیار هم حتما یه ترسی خورده، بهش آرامش بده سارا جان و بهش فشار نیار و اصلا به روش نیار کم کم لکنت از سرش میفته با حوصله به حرفاش گوش کن!
نیکان که هنوز جمله نمیگه فکر میکنم واسه اینه که به زبان اشاره عادت کرده راحت طلب شده خیلی وقتا کلماتی هم که بلده نصفه میگه و تا مجبورش نکنم کاملشو نمیگه!
راستی شیر شبانه دندون برا بچه ها نمیذاره بهتره هرچه زودتر از شیر بگیرین بچه ها رو باران جان و مریم جان، هرچی بچه ها بزرگتر بشن مشکل تره! خیلی سخت نیست عزمتون رو جزم کنید اما محبت و آماده بودن دائم غذاشون یادتون نره!
یادمون باشه که نگفته ها رو همیشه میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم!
سلام بچه ها ممنون که به فکرم بودیدامروز دلم خیلی گرفته چقدر دلم میخواست تنها بودم کلی گریه میکردم بعد ظهر باید نگین ببرم شنوایی سنجی فقط از خدا میخوام چیزی نباشه برام دعا کنید مامان نیکان واقعا درک میکنم تو این چند روز چی کشیدی خدا رو شکر که خوب شده
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام بچه ها ممنون که به فکرم بودیدامروز دلم خیلی گرفته چقدر دلم میخواست تنها بودم کلی گریه میکردم بعد ظهر باید نگین ببرم شنوایی سنجی فقط از خدا میخوام چیزی نباشه برام دعا کنید مامان نیکان واقعا درک میکنم تو این چند روز چی کشیدی خدا رو شکر که خوب شده
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام دوستای خوبم ایشالا بچه ها دیگه سرما نخورن تا زودتر این فصل سرد رد شه اینجا که سرما بی سابفه بوده بعد از 6 سال برف بارید و برف آنچنانی خییییییلی خوب بود

مریم جون چقدر کوچولوهات نازن خدا واست نگهشون داره.......

مامان نیکان مرسی عزیزم آره سعی میکنم آروم باشم

آرزو جون ظاهرا که آره ولی هر وقت بخواد یه چیز سخت بگه یه ذره گیر میکنه که فکر کنم طبیعی باشه .........پناه بر خدا انقدر تو حرف زدنش دقت میکنم که نگو ولی اصصصلا مثل قبل نیست خداروشکر ایشالا دیگه برنگرده اون روزها از نگین کوچولو چه خبر بردیش دکتر چی گفت بیا خبر بده ایشالا خوش خبر باشی عزیزم
سلام بچه ها
معذرت بابت تاخیرام
نمیدونم گفتم یا درست شبی که از مشهد برگشتیم بچم گفتم که مریض شد گفتم نه ؟ آره ...
سه هفته پیشم رفتم شمال و یه ده روز بعد برگشتیم
اونجا بالاخره موفق شدم سه روز بعد از دوسالگیش شیرمو قطع کنم البته ده روز قبلش یه سمتمو قطع کرده بودم
آخرشم با تلخکی که از داروخونه گرفتم تونستم ترکش بدم خدا رو شکر وضعه غذا خوردنش بهتر شده زود به زود به جای شیر غذا میخوره شبای اولم خیلی لج میکردو داد و فریاد منم بهش شیر میدادم ولی الان فقط آبجوشیده میدم تشنگیش رفع میشه شمام آبو امتحان کنین به نظرم تشنشونه بچه ها
بعدشم واقعا بابت مشکلاتی که برا بچه ها پیش اومده ناراحتم پریشبم که دیدم یکی از مامانای سایت پسرشو دیالیز میکنه اونم با چه وضعی جیگرم سوخت و اشکم درومد بخدا یه بیماریهایی وجود داره ...همیشه شاکر باشید
انشاالله که هم مهدیار بلبل بشه مثل اولش هم آرزو خانوم دخترشون سلامت باشن
منم امروز محمدحسنمو بردم بینایی سنجی راستی شماهام بردین؟ از 6 ماه تا 6 سال
وقتی گفت چشم راستش مشکل داره قلبم ریخت گفت مشکوکه وباید ببرمش دکتر ...منم نگرانم ...مثل شما ...
خدا خودش سلامتی رو ایشالا به همه هدیه بده ...