2777
2789
تینا جون راس میگی ؟ فاصله سنیه کم خوبه ؟
من که همه دور و بریهام مخالف بودن اما من فکر همین سن و سال خودمو همبازی داشتن بچمو کردم .
ولی سومی رو سه سال فاصله می دم .

منم تیکر !تیناجون میشه یادمون بدی ؟

پرستو سلام

شما واقعا سومی رو میخواید!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من همسری هر وقت سر به سرم میذاره اسم سومی رو میاره قاطی میکنم شدیددددددددددددددددددددد ووووووووووویییییییییییییییی نهههههههههههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستو جون برای تیکر :
برو به این سایت
http://lilypie.com/Maternity_and_Pregnancy.php
گزینه سمت چپ یعنیDevelopment stages رو کلیک کن بعد تو صفحه بعد next رو بزن همون سمت چپی رو....
بعد توی صفحهای که میاد میتونی شکلی که دوست داری رو انتخاب کنی و net کنی دوباره شکلی که دوست داری نی نی داشته باشه و next و حالا توی این صفحه اون بالا یعنیExpected Due Date تاریخ زایمانتو بده(تقریبی باشه هم اشکال نداره) و پایینش یعنی Last Menstrual Period تاریخ آخرین پری رو بده.....البته اینا رو به میلادی باید بدی...
و next میکنی....حالا تیکر رو میبینی و میتونی کدشو اینجا بذاری.......

اگه جایی نامفهومه بگو تا به توضیحمم
خدایی شانسو میبینی!

تا اونجا رفتم به علت تعمیرات بسته بود.به همسرم گفتم میگه اگه پرونده ام باز میکردی نمیذاشتم مانی رو ببری جایی که معلوم نیست تمیزه یا نه واکسن بزنه!
بیا و خوبی کن .مسئولیت واکسنای مانیو به عهده بگیر.آقا میگن واکسناشو میبریم بیمارستان محل تولد میزنیم.اینم یه جورشه!

بچه ها برای تخت مانی جونم از این سرویس لحافای مخمل گرفته بودیم ولی وقتی گذاشتم توی تخت خیلی کوچیکه.اینا که دور دارن نمیدونید از کجا میشه تهیه کرد؟
بچه ها تو رو خدا برای سلامتی نینی خواهرم دعا کنین.هنوز بیمارستانه.قرار بود امروز مرخص بشه اما انگار بازم باید بمونه.خیلی واسش گریه کردم.آبجیمم پشت تلفن صداش دیگه در نمی اومد.از بس گریه میکرد از طرفی بغضش ترکیده بود از طرف دیگه نمیخواست مادرشوهرش اینا بفهمن غصه داره.

ایشالا نینی هاتون مریض نشن برای عزیز ما هم دعا کنید.مرسی
نگران نباش مهیا جان انشاالله خوب میشه شاید برای اطمینان بیشتر نگهش داشتن.
من اگه جای خواهرت بودم نگرانیمو که نشون میدادم هیچی نمیذاشتم مادر شوهرم به بچم دیگه نزدیک بشه 4تا چیزم بهش می گفتم.
مهیا جون نگران نباش عزیزم از نی نی تو دلت که پاک و معصومه بخواه واسه دختر خالش دعاکنه مطمعن باش خوب میشه و سالم برمیگرده خونه عوضش از این به بعد ایشالا مادر شوهره جرات نکنه دخالت کنه.
غزاله جون و سمیه جون و سارا جون مرسی از دلگرمیتون.

اصلا مثله دیوونه ها شدم نمیدونم دارم چی کار میکنم.آخه مادرشوهر پر روش گفته بچه یا از تو دل مامانش مریض بوده یا تو راه خونه مریض شده.واسه همینه امشب به بعد میرم اونجا بمونم که ببخشیدا جلوی ضر متشو بگیرم.

یکی نیست بگه مگه سن و سال بالا بره شعور هم میره بالا؟
فقط منتظرم شب بشه شوهرم بیاد دنبالم منو ببره.انقدر عصبی ام که نگو.یتیم گیر اورده هر چی بخواد سرش بیاره؟
روح پدر مادرمو توی قبر میلرزونه که چی؟
بچه ها دارم دیونه میشم.اگه به من ظلم بشه انقدر ناراحت نمیشم که به خواهرام بشه.
همین جوری اشکم داره میاد.
سلام فاطیما جون من و یادت میاد من خیلی وقته نیومدم نشد ولی وقتی اومدم دیدم خوردی زمین خیلی ناراحت شدم و الان از صمیم قلب خوشحالم که هم خودت هم نینیت سالم هستید خیلی خوشحالم. امیدوارم برای هیچ خانم بارداری اتفاق بدی نیافته و همه بچه های سالمی بدنیا بیارن .
سلام مامانای نازنییییین
مهیا جون نبینمت گرفته...
عیب نداره بابا زندگی یعنی رقابت تنگاتنگ با مادر شوهر البته بعضی مادر شوهر های ... نمیدونم چی بگم والا
ایشالا نینیتون سلامت باشه بقیه ی چیزا رو بیخیال یه وقت نری پیشه آبجیتو بجای آروم کردنش آتیش خشمشو از دست مادر شوهرش بیشتر کنی دلداریش بده هرچند خودت در حاله حاضر بیشتر به دلداری احتیاج داری دور از چشم خواهرتم یه چند تا حرف سنجیده و بجا و مودبانه نثار مادر شوهر محترمشون بکن تا بیشتر ازین اسم رو آبجیه جنابعالی نذاشتن بزار تا بفهمه پیش یه خانومی که تازه زایمان کرده اینجور نیشهارو دیگه نمیزنن دختر خودش بود خوشش میومد باهاش اینجور رفتار کنن !؟

ازین ها که بگذریم به دلیله ذیقه وقت از همه ی مامانای محترم این تاپیک صمیمانه احوالپرسی میکنم و اعلام میکنم فردا یه مهمون عزیز دارم اگه گفتین کیه !؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.آفرین به اونایی که نتونستن حدس بزنن............ مارال خانوم با آقاشونو و نینیشون مهمون مان
پس تا فردا به امید دیدار.