2777
2789

گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از خودم بگم:
چند روزی سرماخورده بودم سختتتتت.....ولی خدا رو شکر بهتر شدم
مشکلی که دارم درد زیر دلم هست.احساس میکنم جای سزارین قبلیمه.احساس سوزش و درد دارم همیشه.....
امروز نوبت دکتر دارم....باید ببینم چی میگه......
دیروز رفتم خانه بهداشت......اه اینقدر بدم میاد ولی خوب مجبورم به خاطر واکسن نی نی ......
7 کیلو اضافه کرده بودم که گفت زیاده....بعدشم دوباره گفت کلا از ابتدا 9 کیلو اضافه کردی که خوبه!!!!!!
خلاصه نفهمیدم خوبه یا بده حالا امروز ببینم دکی خودم چی میگه.......
مهیا جان قربونت این چی بود فرستادی من که دلم ضعف رفت حالم بد شد . خود من از بس خاطره های این و اون رو گوش کرده بودم در مورد زایمان طبیعی پسرم رو سزارین کردم و این یکی رو هم سزارین می کنم . گرچه که تا ده روز دولا دولا راه می رفتم ولی واییییییییی درد داره . همشون درد دارن .
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ....... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
سلام ,روزتون بخیر
این فیلم یا هر چیزی که من میگذارم روی خودم تاثیری داشته که گذاشتم.قبل فیلم هم گفتم اگه دلشو دارین نگاه کنین.به هر حال ممنون از کسایی که به مطالب من توجه دارن.
در دوران حاملگی، با غذاهای سالم، ترکیبی مطلوب از مواد مغذی برای تولید مثل فراهم سازید.

این غذاها را به برنامه غذایی خود اضافه کنید تا کیفیت غذاهای دوران حاملگی شما بالا رود.

در اینجا چند نوع غذا وجود دارد که می‌توانید آن را به غذای دوران حاملگی خود اضافه نمایید و کالری لازم برای تغذیه خود و بچه را تامین کنید.

حبوبات

چرا: نخود، عدس، لوبیا سیاه و سویا، پروتئین، فیبر، آهن، کلسیم و روی را تامین می‌کنند.

از آن لذت ببرید: در سوپ‌ها، سالادها و غذاهای پاستا، به عنوان حموس با کراکرهای سبوس‌دارکامل یا در ساندویچها استفاده کنید.

گوشت گاو

چرا: تکه‌های باریک گوشت گاو مثل تکه راسته بالایی دارای پروتئین، ویتامین B6,B12 و نیاسین به‌اندازه روی و آهن با قابلیت جذب بالا می‌باشد. گوشت گاو همچنین دارای کولین است که برای تشکیل مغز و ایجاد قوه تشخیص لازم است.

از آن لذت ببرید:گوشت خرد شده به سس پاستا اضافه کنید و در تاکو به عنوان همبرگر و در غذاهای سرخ کردنی و تند استفاده کنید.

میوه‌های حبه‌ای

چرا: آنها منبعی از کربوهیدراتها، ویتامینC ، پتاسیم، فیبر و فلوئید هستند. غذاهای گیاهی در این میوه‌ها به طور طبیعی ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که‌ از سلولها در برابر آسیب و صدمه محافظت می‌کنند.

از آن لذت ببرید: آنها را روی برشتوک سبوس‌دار که با ماست یا شیر پخته شده‌اند استفاده کنید و یا به کلوچه یا سالاد بیافزایید و با مقداری ماست و این میوه‌ها وکلوچه ترد خرد شده را مخلوط کنید و به عنوان دسر استفاده کنید.

کلم بروکلی

چرا: به علت وجود فیبر، کلسیم، کارتینوئیدها، زیکسانتین(نوعی کارتینوئید)برای بهتر شدن دید و پتاسیم برای تعادل فلوئید و تنظیم فشارخون مهم می‌باشند. بروکلی همچنین دارای مواد اولیه برای تولید ویتامین‌E در بدن است.

از آن لذت ببرید: به عنوان قسمتی از پاستا و غذاهای سرخ‌شده، به صورت بخار پز شده همراه با مقدار کمی‌روغن زیتون روی پوره‌ها بریزید یا به سوپها اضافه کنید و یا آنها را سرخ کنید. بروکلی ریز ریز شده را همراه روغن زیتون روی کاغذ ریخته و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید.

پنیر (پاستوریزه)

چرا: پنیر دارای مقادیر زیادی کلسیم، فسفر و منیزیم برای بدن و برای استخوانها است به همراه ویتامین 12 B و پروتئین ( از نوع کم چرب آن استفاده کنید، برای ذخیره کالری، چربی و کلسترول)

از آن لذت ببرید: بعنوان اسنک همراه با کراکرهای سبوس دار یا میوه، روی سوپ‌ها، سالاد، ساندویچها و املت بریزید.

تخم مرغ:

چرا: تخم مرغ دارای مقادیر مناسب پروتئین است چون تخم مرغ امینواسیدهای مورد نیاز بدن برای رشد و نمو را فراهم می‌سازد. همچنین تخم‌مرغ حاوی ویتامینها و مواد معدنی از قبیل کولین، لوتین و زاکسانتین است. بعضی انواع آنها، چربی امگا 3 مورد نیاز کودک برای رشد مغز و دید بهتر را مهیا می‌سازند. پس لطفاً برچسب روی پنیر را چک کنید.

از آن لذت ببرید: در املت‌ها، در سالادها و ساندویچ، وافل (نوعی کیک) خانگی و غذاهای فرانسوی سبوس‌دار، بعنوان اسنک، یا نیمرو استفاده کنید.

شیر:

چرا: شیر منبع بسیار عالی از کلسیم، فسفر و ویتامین D مواد مغذی سازنده‌استخوان مادر و بچه که هر روز به آن نیاز دارند. شیر همچنین دارای پروتئین، ویتامین A و ویتامینهای B است.

از آن لذت ببرید: ساده یا طعم دار، مخلوط با میوه، روی کراکرهای سبوس دار و میوه، در پودینگ استفاده کنید. بلغور جو را همراه باشیر به جای آب در مایکرووی تهیه کنید.

آب پرتقال (غنی شده)

چرا: آب پرتقال به همراه کلسیم و ویتامین D اضافه شده دارای همان مواد مغذی موجود در شیر است. به علاوه ‌آب پرتقال دارای مقادیر زیادی ویتامین C پتاسیم و فولیت است.

از آن لذت ببرید: به صورت ساده یا یخ زده بعنوان نوشابه بدون الکل استفاده کنید.

ماهی آزاد

چرا: به علت وجود پروتئین، ویتامینهای B و چربیهای امگا 3 که قدرت دید و رشد مغز را در کودک افزایش می‌دهد.

از آن لذت ببرید: آن را کباب کنید. از ماهی آزاد کنسرو شده در سالادها و ساندویچ‌ها استفاده کنید.

سیب زمینی شیرین:

چرا: سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین C و فولیت، فیبر و کاروتنوئیدها است ترکیباتی که بدن آنها را به ویتامین A تبدیل می‌کند. همچنان مقادیر زیادی پتاسیم دارد.

از آن لذت ببرید: به صورت تنوری، تکه‌شده و پخته شده‌ استفاده کنید. سیب زمینی پوست گرفته را برای اسنک و غذای جانبی و همچنین بصورت له شده در آب پرتقال یا کباب شده‌استفاده کنید. روی تکه‌های شسته شده سیب زمینی مقداری روغن کانولا بمالید و روی کاغذ پخت قرار داده و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

غلات سبوس‌دار

چرا: غلات سبوس دار، غنی از اسیدفولیک، ویتامینهای B، آهن و روی هستند. سبوسها دارای فیبر و مواد‌مغذی بیشتری نسبت به سبوسهای عمل‌آوری شده مثل نان‌سفید، برنج سفید و آرد سفید هستند.

از آن لذت ببرید: از بلغور جو برای صبحانه، نانهای سبوس‌دار برای ساندویچ، برنج قهوه‌ای، برنج وحشی، پاستا سبوس گندم یا برای شام، ذرت یا کراکرهای سبوس دار برای اسنک استفاده کنید.

ماست (ساده کم چرب یا بدون چربی)

چرا: به علت وجود پروتئین، کلسیم، ویتامینهای B و روی. ماست ساده بیشتر از شیر کلسیم دارد.

از آن لذت ببرید: روی میوه یا عسل، میوه‌تازه یا خشک یا روی بلغور سبوس‌دار خشک بریزید. از ماست‌ساده روی سیب زمینی شیرین پخته شده‌ استفاده کنید تا نرم‌تر شود.
27 هفته و 2 روز........ محمد ( سید محمد)

سلام دوست جوناابزارهای
از سارا و غزاله خبری نیست !

واییییییییییییییییییییییییییی....ابزارهای
مهیا جون این دیگه چی بود قبلا شنیده بودم که نباید فیلم زایمان طبیعی رو دید یه بارم خیلی قبلها دیده بودم ولی بدون صدا بود این کلیپم سه ثانیه اش رو دیدم همش زدم جلو تپش قلبم شدید میشه وفتی میبینم نم با پرستو موافقم فیلمش بدتر از خودشه

پرستو جون من خارشام یه مدت خوب شده بود ولی ایندفعه پاهام شروع به خار ش کرد و از بس خاروندم زخم شده نمیدونم شاید به ژیلتی که استفاده کردم حساسیت داشتم شکمم که گاهی خیلی میخاره مخصوصا شبا ولی خیلی مراعات میکنم نخارونمش روغن زیتون میمالم و ماشاژ میدم
مارال هم که الان نوشهره امروز که هرچی زنگ زدم بهش وصل نشد گمونم تو کوه بودن که آنتن نمیداد باید بهش بگم خیلی مراعات کنه

فاطیما جون چه عجب نمیدونی چه فکرایی که به سرم نزد حالام خداروشکر که جفتتون خوبید گفتی و رفتی و نیومدی نگفتی نگران میشیم!!

سمیه جون شما چطوری دماغت چاقه!؟
مامان امیر کوچولو هم که پیداش نیست!
آنیل هم که خبر نداریم حاله خودشو نینیش جطوره خدا کنه اونم حالش خوب باشه و ما رو پیدا کنه.

تینا جون سلام........ خداروشکر که پیدامون کردی . شما جای آبجیه مایی یه کم راهنماییمون کن جای سزارینت اذیت میکنه ؟ یعنی شکمت که داره بزرگ میشه اذیت میشی؟ من لگه بخام سه تا نینی بیارم اونم با فاصله های سه سال اگه سزارین بشم خیلی اذیت میشم نه ؟!

مهیا جون ممنون از مطالبی که زحمت میکشی و برامون میزاری خودت خوبی !ابزارهای
مانی جونم الان 26 هفته و دو روزشه.

زهرا جون خواهش میکنم قابلتونو نداره مادر

اوضاع من بد نیست فقط مانی جونم کلاسای فشرده فوتبال داره توی دلم.قربونشم برم ماشالا قویه.به باباش رفته.

بچه ها نینی تون لگد میزنه پوست دلتون بالا پایین میشه؟ مال من که میشه خیلی خوشم میاد.

متوجه سکسکه نینی میشید؟ این دیگه آخرشه!
سلام به همه مامانای گل ...
مرسی زهرا جون تقریبا" خوبم ،تو ونینیت چطورید.

مهیا جون مرسی ازلیست مواد غذایی که نوشتی ولی من چند جا خوندم که در دوران حاملگی کلم بروکلی خوب نیست خانه بهداشت هم به من گفته که هیچ نوع کلمی(بجزکلم پیچ سالاد)نخورم .

مهیا چون چرا من متوجه سکسکه نی نیم نمی شم سر پسرم هم اصلا" متوجه نشدم با اینکه بچه های من خیلی زود شروع به ورجه ورجه کردن می کنند ولی اصلا" متوجه سکسکه نمی شم تورو خدا یکم بیشتر توضیح بده که چه شکلی سکسکه می کنند شاید من خیلی ب...بو گلابی تشریف دارم.
فردا شب به امید خدا عروسی تشریف داریم مخملکم هم با خودم می برم باید یه قر حسابی بده عروسی دختر خالشه دیگه . این اولین عروسیه که بچم میره البته دو روزه دیگه اش هم عروسی باید بره . نی نیم تاحالا عروسی نرفته برعکس داداشی که تا آخر 9 ماه درست 9 تا عروسی رفت . والآن هم خیلی قرتیه.