2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانی های بی معرفت میبینم که اسم من رو از لیست حذف کردید
واقعا ممنونم ،بابا ما چند روز مسافرتیم ،با کلی بدبختی یه کافی نت �یدا کردم
زهرا جون چله زیارت عاشورا تموم شده چی جدید چله گرفتید؟
من شماره موبایلم رو برات ایمیل میکنم لطفا برام چله جدیدی اگر برداشتید خبرم کن
راستی از گل�ونه جون خبری داری؟همین طور تو فکرش هستم
من میخوام برم برا نماز برسم به حرم حضرت معصومه ،نمیرسم �ست های قبلی رو بخونم اگر خبر جدیدی در مورد بچه ها هست لطفا برام اس ام اس کن
البته اگر برات مشکلی نیست ،من نمیتونم این روزها زیاد بیام کافی نت اقلا از طریق شما بفهمم اگر تصمیمی گرفتید
سلام مارال جان
من که گفته بودم نی نی قلبش قبلا مریض بود بعدا که خوب شد بهتون گفتم . الان خوبیم

گلای غنچه دار دعا میکنم خوب باشید و خوب بشید از دست این سرماخوردگی
من دوباره ویارام شروع شده و دیگه نمیتونم بیام
شاید گاهی بیام بتونم کمی بخونم

هنوز دل نگران فاطیما هستم . لحظه ای نیست که بهش فکر نکنم .

نی نی ها به دنیا اومدن منم صدا کنیدها بیمعرفت نباشیدها

دوستون دارم ندیده . عاشق نی نی هاتونم . خاله قربون همه بی دندونای تاپیکمون.
فصل آفتاب ملایم
دوستان خوبم سلام
فردا (پنجشنبه) پیک کودک یه جشن برگزار میکنه توی فرهنگسرای ابن سینا - شهرک غرب ساعت 7تا 9 شب.
جشن قبلیشون که من رفته بودم خیلی باحال و شاد بود حسابی خوش گذشت. توصیه میکنم یه بار شرکت کنید جالبه. تلفن پیک کودک هم اینه: 88688054
اگه خواستید سایتشون رو هم ببینید: paikekoudak.ir
بچه ها اینجا چقدر خلوت شده کجایید بابا ما قراره 3 ماه دیگه با هم باشبم از حالا سرتون شلوغ شده هنوز نی نی نیومده.
من امروز رفتم دکتر گفت وزنت زیاد شده 66 کیلو شدم در عرض 1 ماه 5 کیلو زیاد شدم........
آزمایش قند هم دادم خداروشکر نداشتم .......
بچه ها دلم گرفت کجایین
سلام
مامانا حالتون خوبه ؟
من دو روزه میام اینجا ولی وقت نمی کنم بنویسم .
به به مارال خانوم کجایی بابا . رفتی سفر ما رو یادت رفت ؟
بیا تعریف کن کجاها رفتی ؟ زیارتتم قبول باشه . ما رو دعا کردی ؟

سمیه جون حالت بهتره؟ دکتر رفتی ؟
سلام دوستای گلم
شرمنده که اینروزا زیاد نیومدم اینجا البته یه بار اومدم ولی فقط خواننده بودم و رفتم
سارا جون معلومه که تا سه ماه دیگه باید با هم باشیم تازه بعد اون سه ماه هم باید با هم باشیم چون اونقدر سوال و اتفاق برامون پیش میاد که میایم از هم میپرسیم حالا شاید اوایل با ورود نینیمون نظم زندگیمون به هم بریزه ولی در عرض حدود یک ماه زندگی رواله خودشو پیدا میکنه و بازم میایم نی نی سایت البته اگه اگه این آقای مدیر سایت همین جوری عشقی دیگه تاپیکمونو حذف نکنه

یکم دلم گرفته بود و بی حوصله بودم امروز صبحم اینترنت قطع بود همین روزاست که گیگه داداشمم تموم شه وایه همین احتمالا شبا بیشتر میام ولی روزام میام

خب سارا جون ماشالا تبریک میگم شمام مثل من یه دفعه رفتی بالا منم در عرض حدود 1 ماه و نیم 7 کیلو رفتم بالا 1ماهش همون 5 کیلو میشه گمونم من اشتهام هی بیشتر شده ولی اونجوری هم نیشت بشینم یه ظرف پر غذا بخورم شاید چون مدام در حال خوردن چیزای مختلفم کم میخورم ولی همیشه دهنم میجرخه من فکر کنم بخاطر خوردن نشاسته ی تو ی سیب زمینی و خوردن کره پاستوریزه ی گاوی جهش وزنی داشتم ولی تو کتابم نوشته تو ماه پنجم به بعد ممکنه شاهد رشد سریع وزن باشیم منم تا آخر ماه چهارم 3 کیمو اضافه کرده بدم ولی ازون به بعد خیلی صعودی بالا داره میره چیکار کنیم ؟!
پریروزم رفتم برا خودم لباس زیر گرفتم همون سایز قبلیم ولی اومدم تن زدم دیدم به به تنگه برام گمونم پهنای بدنم زیاد شده به نظرتون یه سایز بزرگتر بگیرم ؟ یعنی تو این سه ماه ممکنه بزرگ شه اندازه ی اونا!!

مارال دیشب تو قم بود روبروی حرم حضرت معصومه و داشت از طرف همه ی ما دعا میخوند
از فاطیما هم که همچنان خبری نیشت نگرانشم همش دعا میکنم حالش خوب باشه

گلپونه هم که باز درگیره ان ویارش شده بابا اجر حاملگیه این گلپونه چند برابر مامانای دیگه است گلپونه جون ایشالا حالت هرچه زودتر خوبه خوب شه و هم خودت هم نینیت سالم و سلامت در پناه خدای بزرگ و مهربون باشید
زهرا جون خوبی ؟
الان پستتو دیدم.
گلپونه جون یعنی حالت چه جوریه ؟ باید بیشتر استراحت کنی ؟ اشکال نداره هر وقت تونستی بیا از خودت و نی نی خبر بده .

من که تو اضافه وزن از همتون جلوترم .
امروزم رفتم دکتر باز برام آز ادرار نوشت . چون سوزش داشتم .
عفونت واژینالم هنوز دارم .
برا همین ترشحم زیاد شده بود .ترسیده بودم .
گفت دو هفته دیگه که هفته 28 هست بیا برات آزمایش هفته 28 رو بنویسم . نگفت چی . همون قنده دیگه ؟